Γάμος μαϊμού

Γάμος μαϊμού

Η τρέλα και η παραπληροφόρηση συνεχίζεται. Το άρθρο αυτό δεν είναι για να ταχθώ υπέρ του Κωνσταντίνου Αργυρού (και οποιασδήποτε Αργυρού). Είναι εναντίον όσων δημοσιεύουν fake news και παραπληροφορούν τον κόσμο.

Διαβάζω σε νεοσύστατο site (που είναι “φως φανάρι” πως ρίχνει πολλές ματιές προς το Tsipasblog.gr): «Νέο αποκλειστικό-βόμβα για τον Αργυρό με ντοκουμέντα: Η Αγγελική, που πρώτοι αποκαλύψαμε, είναι νοσοκόμα και της έκανε πρόταση γάμου».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άξιος ο μισθός του ρεπόρτερ, μήπως του δώσουν και πριμ. Και με την ανάρτηση του αποκλειστικού στις ιστοσελίδες επιβεβαιώνεται η αναγκαιότητα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Το πράμα μιλάει μόνο του. Κάποιος, κάποιοι έκαναν επικοινωνιακό παιχνίδι για λογαριασμό τους. Και το έκαναν με την υπογραφή… αποκλειστικών δημοσιευμάτων, που είναι ανυπόστατο και ανύπαρκτο, βέβαια.

“Μούφα είναι όλο”. Αυτό ακριβώς μου είπε πολύ κοντινός άνθρωπος του Αργυρού, όταν το ρώτησα αν ισχύει το εν λόγω -τουλάχιστον αμφιλεγόμενο- δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης : Ο Χατζό, για τον Αργυρό, λέει την αλήθεια του Tsipasblog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.