Το Ευαγγέλιο του Απροσδιόριστου, μιλάει για τον Λου

Υπάρχει και το Ευαγγέλιο του Απροσδιόριστου ! Πως είπες; Βεβαίως υπάρχει και αναγνωρίζεται απ’ όλους τους παίκτες, τους επαγγελματίες υπηρέτες των παιχνιδιών. 

Απροσδιόριστος. Ο μεγαλύτερος γρίφος, που δεν μπορούν να λύσουν οι άνθρωποι, όμως δεν μπορούν να τα λύσουν ακόμα οι υπολογιστές. Τι να ψάξω να βρω τον λόγο, την αιτία.. Αρνούμαι να το κάνω. Η αλήθεια είναι μία. Μιλάμε για τύπους άπιαστους, ασαφής, φευγαλέους, που δεν μπορούν να καθοριστούν, να επεξηγηθούν. Για σενάριο, που δεν μπορεί να προσδιοριστεί, που δεν είναι φανερό ή γνωστό κάποιο βασικό χαρακτηριστικό του. Καμιά θρησκεία και κανένας Θεός δεν κατάφερε να βγάλει άκρη. Από καταβολής ανθρώπου στη γη. Το μεγαλύτερο ταλέντο του ανθρώπινου γένους. Που αιώνες, σταθερά και ακλόνητα, του μικρούς τους έκανε μεγάλους, τους αδύναμους ισχυρούς. Και βέβαια, με το Ευαγγέλιο του Απροσδιόριστου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να έχει αξία, όταν ο κόσμος το διαβάζει, πες μου έναν τέτοιον. Απροσδιόριστο, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις τι γράφει μέσα στο κεφάλι, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του. Παναγιώτης Λου. Ποιος είναι αυτός ; Ο μια κατηγορία μόνος του. Αυτός. Σήμερα “κουβαλάει” την ταμπέλα του ιδιοκτήτη του καφέ «Ma Cocotte» στη Ρ. Φεραίου. Αύριο, που οι μέρες θα είναι καλύτερες, γιατί θα είναι, κανείς δεν ξέρει. Και κάτι άλλο, πιθανόν να αποκτήσει. Λες μπουζούκια; Τίποτα δεν αποκλείω.

Διαβάστε επίσης : Ο Λου λείπει, αλλά είναι κάθε μέρα στο Ma Cocotte

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.