Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος καλεσμένος στην ποιοτική Εύη Καραγιάννη

Τα μέσα που κάνουν παιχνίδι στο διαδίκτυο στην Ελλάδα έχουν μια γελοία τακτική προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή. Να διαβαστούν. Να κερδίσουν επισκεψιμότητα. Παρουσιάζουν ένα θέμα, ακόμα και αδιάφορο στην πραγματικότητα, εκβιάζοντας τον αναγνώστη με το σλόγκαν, π.χ. ”Συγκινεί… ” η τάδε ανύπαρκτη μοντέλα ή ο δείνα άγνωστος τραγουδιστής. Τσιμπάει ο παίκτης, πατάει το εργαλείο για να διαβάσει και να… συγκινηθεί κι αυτός.

Τελικά, η μοντέλα έγραψε ”Σ’ αγαπάω, θείτσα μου… ”, επειδή θεώρησε καθήκον της να γνωστοποιήσει τα αισθήματα της για το θάνατο της υπέργηρης θείας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Εύη Καραγιάννη δεν κάνει τίποτα από αυτά. Το πρώην μοντέλο, ηθοποιός, μητέρα του ταλαντούχου ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, και παρουσιάστρια σε διαδικτυακή εκπομπή, ακολουθεί την μεθοδολογία των ποιοτικών συνεντεύξεων..Με σωστά ελληνικά. Μόνο αυτό! Χωρίς ίχνος κιτρινισμού, χωρίς φανφάρες, χωρίς αυτά, που έχουν γίνει κανόνας στην ελληνική τηλεόραση.

Στην τελευταία εκπομπή φιλοξένησε τον Βασίλη Μιχαλόπουλο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.