Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Το θρίλερ με την “εξαφάνιση” του επιχειρηματία Βαγγέλη Τσάπα! Η επικοινωνία από πακιστανικά τηλέφωνα με τους συνεργάτες του, η παραίτηση της “αχυρανθρώπου”, Χριστίνας Σκέντζιου από την θέση της προέδρου της ΚΑΕ Ιωνικός και τα εκατομμύρια που διαχειριζόταν… με Crypto!

Σε θρίλερ με απρόβλεπτες διαστάσεις οδεύει να οδηγηθεί η εξαφάνιση του επιχειρηματία Βαγγέλη Τσάπα όπως έχει γράψει το edolio5, ο οποίος πλέον επικοινωνεί όπως πληροφορήθηκε το edolio5 με τους συνεργάτες του από διαφορετικά νούμερα κινητού κάθε φορά.   Η πρόθεση της προέδρου της ομάδας του Ιωνικού, Χριστίνας Σκέντζιου, να παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου της ΚΑΕ, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην υπόθεση – θρίλερ με την «εξαφάνιση» του επιχειρηματία Βαγγέλη Τσάπα.

Πρόκειται για τον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού, εκείνον που δημιούργησε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, το Hellenic Coin (HCN) και ως εκ τούτου διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, επενδυτών που τον εμπιστεύτηκαν.

Αν και ο ίδιος ο επιχειρηματίας, διαβεβαιώνει ότι το όλο θέμα σύντομα θα θεωρηθεί λήξαν καθώς, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για την επισφράγιση ενός μεγάλου deal για το κρυπτονόμισμα, χθες αργά το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες ότι η στενή του συνεργάτης στην ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού, Χριστίνα Σκέντζιου, την οποία ο ίδιος είχε χρίσει πρόεδρο της ΚΑΕ, ετοιμάζεται να παραιτηθεί, ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα κι από τον νομικό σύμβουλο της κυρίας Σκέντζιου, η οποία, πρέπει να σημειωθεί, υπέγραφε σχεδόν σε όλα τα επίσημα έγγραφα της ομάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.