Το Έναστρον πάει Θεσσαλονίκη, στο Frangelico Γονίδης-Μενιδιάτης, ο Ράμμος με Πάολα, τo Μαρινέλλα – Θεοδωρίδου- Λες οι Μέλισσες στο Vox ; Ρέμος με τον μεγαλύτερο τζίρο, Γιαννιάς πάλι Omega, ο νέος Αργυρός, η ατομική βόμβα που ψήνεται, νέα εποχή Tokyo με Σταν, δεν έχτισε ο Μαρινάκης τον Κονταρό – Και γιατί να μην την πάνε στον Μπερτάκη την Λιόλιου

Ρωτήστε ότι θέλετε. Το γνωστό παιχνίδι στο instagram, εσείς ρωτάτε, εγώ απαντάω. Καμιά έκπληξη αν τα καινούργια πράγματα, δόθηκαν από εσάς. Και τα οποία, θα εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη, του Τσίπας Μπλοκ, αμέσως τώρα.

-6 Μάιου στην Πύλη, στη Θεσσαλονίκη, το σχήμα του Έναστρον. Σαμπάνης-Ζοζεφίν-Σνίκ, για 6 διήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Επίσης Ποσειδώνιο, πάει έως 16 Απρίλη και ανοίγει 21 Μάη, με αλλαγές όλων την υπολοίπων. Ο Ράμμος θα πάει με την Πάολα, στις συναυλίες..Και η Τσαγκρινου, θα κάνει λαιβακια μόνη της.

-Γονίδης-Μενιδιάτης..στο Frangelico

-To σχήμα Μαρινέλλα- Θεοδωρίδου θα γίνει. Το έχουν ανακοινώσει ότι θα κάνουν μαζί συναυλίες. Ναι, ναι, όχι όλες, μόνο τις μεγάλες σε θέατρα

-Σταν. Δηλαδή; Αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Βουτυράκου, μετά την απόφαση του επιχειρηματία του Tokyo Theater, να κατεβάσει το προηγούμενο σχήμα, με Νίνο και Μαρία Κορέλι. Όχι μόνο ο Σταν, θα υπάρχει ακόμη μια μεγάλη έκπληξη.

Για να πάρει το Vox, κινήθηκε επιχειρηματίας, νεαρός και μπον βιβέρ. Ο οποίος την ψάχνει πολύ τη δουλειά, θέλει να ανέβει στην ιεραρχία της ομάδας νύχτα. Τι απάντηση πήρε ; Ενδιαφέρουσα η συζήτηση, η πρόταση, η περίπτωση σου, αλλά θα στεγασθούν του χρόνου οι Μέλισσες. Το στοίχημα με επιχειρηματία τον Ηλία Μαρασούλη, σύμφωνα με την ίδια φήμη.

-Μοιάζει με εξωπραγματικό, αλλά θεωρείται λογικό, επόμενο και αναμενόμενο. Όλοι οι μεγάλοι τον ακολουθούν. Το ποσό πάνω από 220 χιλιάδες, που έκανε ο Ρέμος, στο Nox. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος τζίρος της νύχτας του χειμώνα του φετινού, του πολύ δύσκολου.

Αλήθεια, ο εφοπλιστής, που έχτισε και ξανά έχτισε, τον Μανώλη Κονταρό, στην δεύτερη μέρα της πρεμιέρας του νέου σχήματος του Lido, στο Κολονάκι, ποιος είναι ; Το μυαλό ακόμη και ενός βρέφους, πήγε στον κουμπάρο και αδερφικό του φίλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά δεν είναι αυτός.

-Ο Γιαννιάς παραμένει και του χρόνου, στην ομάδα του Omega. O Γιαννιάς βλέπει τους δράκους και βλέπει και την ομάδα του. Που μπορεί να μην είναι η πιο έμπειρη και πλούσια, αλλά μπροστά από αυτά, είναι η καλή ομαδική χημεία, οι καθαρές κουβέντες και το όραμα.

-Διέπραξαν και κάτι άλλο οι του Omega. Πήγαν τον Κώστα Ορφανίδη στην Panik. Καλή κίνηση, μα την αλήθεια! Να είναι καλή και σου αφήνει την ελπίδα, ό,τι ο ταλαντούχος και κούκλος τραγουδιστής, από την Ρόδο…Αν δουλευτεί σωστά και στηριχτεί με πράξεις, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μεγαλώνοντας, θα γίνει ο νέος Αργυρός.

-Να ετοιμάζεται η νύχτα, να ακούσει την βόμβα, μεγαλύτερη και από τη βόμβα της Χιροσίμα ; Ας μη βιαζόμαστε. Προς το παρόν, αυτό δεν έχει συμβεί. Όλα παίζονται. Για αυτό και δεν είναι ανακοινώσιμο. Τίποτα, όμως, δεν αποκλείεται. Όπως το βλέπω, θα συμβεί, και τότε, πιθανόν να κάνει πολλούς να μην κοιμηθούν πολύ εύκολα.

-Η Κατερίνα Λιόλιου είναι στα πολύ επάνω της. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες. Παίζει δυνατά το όνομα της, στα ΜΜΕ και στους επιχειρηματίες της νύχτας. Που σημαίνει ότι επειδή λέγεται και επειδή έχει μαθευτεί πως δεν θα είναι πια με τον Φέρρη. Πόσο άλλο να συνεχίσει ο κύκλος αυτός… Θα είναι υπερβολικά πολλές οι κρούσεις που θα δεχτεί, και θα δώσουν την μεγάλη χρηματική αποζημίωση, στην ομάδα που την έφταιξε και την τρέχει. Τον Μανώλη Μούτσο και τον Χρήστο Βαρδάλο. Θα δούμε με ποιον θα αποφασίσουν αυτοί. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτή η δυάδα, δεν έχει αναπτύξει μυωπία και βλέπει μακριά χωρίς γυαλιά. Γιατί, λοιπόν, να μην την πάνε στον Μπερτάκη την Λιόλιου. Για την οποία, σε άλλα νέα, “καπάρωσαν” επίσημα και με υπογραφές, την επανεκτέλεση του “Μη ρωτάς τους άλλους”. Που το πρωτοείπε ο τεράστιος Πάριος, το είχε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της, στο live unplugged, πριν δύο χρόνια, η Λιόλιου, αλλά σουξέ ξανά μεγάλο το έκανε ο Οικονομόπουλος, στο Φαντασία.

Για νεώτερα θα επανέλθω, γι’ αυτά και άλλα θέματα, που έχει άγρια μεσάνυχτα το σύμπαν της ελληνικού νύχτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.