Bodega, Survivor, Θανάσης Παπαγεωργίου, Caramela, Βουτυράκος, ραδιόφωνα: Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε με αλήθειες στο «Tsipas Radio»

Σάκης Αρσενίου στο Tsipas Radio. Στην πρώτη του φορά και αμέσως μετά την πρεμιέρα στο Lido, που, κατά κοινή ομολογία, ήταν ονειρική. Η συζήτηση ήταν μεγάλη (ακριβώς 30 λεπτά) και με αλήθειες, για όλα τα θέματα, που τέθηκαν στο τραπέζι.

Στην επιτυχία του Bodega, γιατί δεν ήταν διπλωμάτης στο παραμύθι του Survivor, η μεγάλη πόρτα του Θανάση Παπαγεωργίου, που του άνοιξε και εύχεται να ανοίξει για τα καλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την άλλη, θυμάται τις πόρτες, που τους έκλεισαν όλες, μετά το κύκλο του Caramela. Διαχωρίζει, όμως, τον έναν από τους δύο επιχειρηματίες, του μαγαζιού αυτού, που έγραψε ιστορία στην αθηναίική και την εν γένει πανελλαδική νύχτα. Τον Γιάννη Βουτυράκο, τον οποίον τον χαρακτηρίζει οικογένεια.

Λέει και άλλα. Το σύστημα διακυβέρνησης των ραδιοφώνων, που τα χαρακτηρίζει η αναξιοκρατία και ποιος είναι αυτός που έχουν απέναντι. Και άλλα ειπώθηκαν.

Ακούστε όλα παρακάτω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.