Το δεξί χέρι του Παπαγεωργίου στο Lido, στο Κολωνάκι

Αυτή είναι η νέα εποχή της νύχτας. Στα εγωμανή άτομα, στον ακραίο εγωκεντρισμό, λέμε ”Όχι”. Δεν βοηθάνε τέτοιες συμπεριφορές. Τέτοιες ιστορίες. Έτσι παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Το οποίο έγινε δράμα, τραγωδία, με τον ερχομό του κορωνοϊού, και δεν είναι προσωπικό, είναι για όλες τις ομάδες, για την νύχτα συνολικά, για να κάνουμε ταμείο.

Είμαστε πια σε καθεστώς, όπου την νίκη, δεν την φέρνει ο εξουσιαστής, το όνομα, του τραγουδιστή πρώτα και μετά του επιχειρηματία. Να κάνουν ότι γουστάρουν και είμαστε σούζα μπροστά τους. Πάνε, τελείωσαν αυτά. Μ’ άλλα λόγια, δραστηριοποιείσαι στην νύχτα, είσαι επαγγελματικός, αμειβόμενος, όχι ερασιτεχνικός και θες να πάρεις το χρυσό. Τι κάνεις ; Τι; Φτιάχνει ομάδα συνόλου, από άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά, να φανούν, να αναδειχθούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Αποκλειστικές φώτο από το καινούργιο νυχτερινό κέντρο του Θ.Παπαγεωργίου

Δεν είπαμε ακόμα την ουσία του πράγματος. Ακόμα δεν γνωρίζουμε, ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, στο καινούργιο του παιδί, το Lido, στο Κολωνάκι, τι μουσικό σχήμα θα βάλει ; Σίγουρα, πάντως, το έχει κλείσει. Σίγουρα θα ανοίξει εκεί προς τις 22 Οκτωβρίου. Σίγουρα βρήκε το δεξί του χέρι. Όχι τον άνθρωπο, που θα συνεισφέρει στα έξοδα, θα πληρώνει μισθούς, μόνο αυτόν που θα τρέξει το μαγαζί του…Και είναι ο Αντρέας Τσαμπούκος. Ο γνωστός και έμπειρος μάνατζερ τραγουδιστών. Παλιότερα, είχε τους Ντρούλιας Brothers, σήμερα κάνει το παιχνίδι του, με τους : Χρήστο Ζώτο, Ανχελίτα, αυτή του Big Brother και τον αμιγώς λαϊκό Ανδρέα Στεργιόπουλο. Σε όλα αυτά, η πλάτη του λέγεται, Θεοδόσης Νικολάου.

Ο κύριος Παπαγεωργίου, τον επέλεξε, γιατί τον γνωρίζει χρόνια, τον θεωρεί καλό παιδί, έμπιστο -σημαντικό αυτό- και ότι το γουστάρει αυτό που κάνει.

Ανδρέας Τσαμπούκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.