To Cabaret του Μωράκη, επιλέγει το “Πληρώνω” και αποδεικνύεται

Να το ξεκαθαρίσουμε. Πάνε τα παλιά, που από τα ψέματα έβγαινε κάτι καλό και δεν έπρεπε να είσαι καν γιατρός του αντικειμένου. Κάτι είναι κι αυτό. Ξεχάστε τα αυτά. Ξέχνα τις χιλιάδες και τα εκατομμύρια, που με τις σακούλες τα έπαιρνες στο σπίτι. Όταν μιλάμε για την μετά covid εποχή, μιλάμε πρώτα για την επιβίωση και μετά ζητάμε την υπέρβαση. Αυτά, βασική προϋπόθεση για να γίνουν, είναι να βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη, να δείξεις έργο. Αυτό είναι το μυστικό. Eίναι αδύνατον να βρεθεί άλλος δρόμος. Θα πεθάνεις, δεν έχεις καμία τύχη, αν δεν παίξεις έτσι. Το βγάζω λεφτά από μια δουλειά, απαιτεί να μη χάσεις την επαφή με τον αόρατο δρομέα, που λέγεται βάζω, την επένδυση.

Πήρες χαμπάρι; Έτσι πρέπει να ονομάσουν και τη νύχτα, στη νέα εποχή. Νύχτα “Πληρώνω, παρουσιάζω, για να πάρω”. Το κάνει πράξει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, στα Βόρεια Προάστεια, στο μαγαζί “Gotham”. Που θα το μετονομάσει “Cabaret”, που θα βάλει Νίκο Απέργη-Ηλία Μπογδάνο, που ξεκινάνε 18/12. Που θα δώσει ένα σημαντικό σύνολο χρημάτων, δεξιά κι αριστερά, για να το ανακαινίσει. Και το tsipasblog.gr σας παρουσιάζει εικόνες αποκλειστικές, από τις εργασίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.