Το Bread Factory δείχνει πως το κοινωνικό του πρόσωπο, δεν το είχε για μια φορά – Όχι, μια βέβαια! Βγήκε και πάλι μπροστά! Κάλυψε τις ανάγκες των εργαστηρίων στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες»

Ξεκινώ με μια απλή κουβέντα, ας μου επιτρέπετε να την χαρακτηρίσω σοφή. Το παίζω φιλόσοφος; Μην παρεξηγηθώ. Μακριά από φανταστικούς συνομιλίες με τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα.

Λαμβάνεις υπ’ όψιν και τους γύρω σου. Αυτή είναι η απλή κουβέντα, η γεμάτη σοφία. Μια από τις βασικές επιταγές της ζωής! Όσο ανεβαίνει ο άνθρωπος και η δύναμη του μεγαλώνει, οφείλει να μην αγνοεί ότι τα πράγματα εκεί έξω, δεν είναι καθόλου τέλεια. Ναι, ποτέ δεν ήταν, αλλά τόσο χάλια, καμία άλλη φόρα. Και αλήθεια είναι η στιγμή που οι μεγάλοι, πρέπει να βγουν μπροστά. Να δείξουν ότι είναι πραγματικά μεγάλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακριβώς πάνω σ’ αυτή τη λογική κινείται το Bread Factory. Λίγες μέρες πριν, πολλά μπράβο απέσπασε αυτό που ανάδειξε το Tsipasblog. Αφορούσε μια 91χρονη, η οποία παρέμενε 10 ημέρες στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και δεν μπορούσε να πάρει εξιτήριο, γιατί λόγω φτώχειας, της έκοψαν το ρεύμα. Το θέμα της, το έλυσε άμεσα η νέα μεγάλη δύναμη στους πολυxώρους εστίασης -κυρίως στην Αθήνα. Ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες περιοχές- πόλεις, στα μελλοντικά του πλάνα.

Και δείχνει πως το κοινωνικό του πρόσωπο, δεν το είχε για μια φορά, για τα μάτια του κόσμου. Όχι, μια βέβαια! Το δείχνει πάλι. Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ (ΚΕ.ΕΠ.Ε.Α.) με την επωνυμία “Ορίζο­ντες” ιδρύθηκε το 1998, στον Άγιο Δημήτριο, με την πρωτοβουλία ομάδας γονέων ατόμων με αναπηρί­ες. Είναι ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ει­δικώς αναγνω­ρισμένο ως φιλαν­θρωπικό σωμα­τείο. Απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 15 – 35 ετών με νοητική υστέρηση και ήπιες διαταραχές συμπεριφοράς και σε άτομα με αυτισμό μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας. Σε αυτό το ίδρυμα, το Bread Factory κάλυψε ανάγκες εργαστηρίων, οι οποίες αφορούσαν σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές. Είχε πάρει τη λίστα και προχώρησε στην αγορά τους.

Αυτό το νόημα έχουν οι παρακάτω δημοσιεύσεις στο instagram, από τον γκουρού του PR Χάρη Σιανίδη :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.