Δεν είναι μόνο οι δεκάδες κωδικοί προϊόντων, από τα Bread Factory! Δεν είναι μόνο το ότι προσφέρει βοήθεια στην αδυναμία, που περνάει πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές! Είναι και τα 1000 ευρώ κάθε Κυριακή!

Όλα έχουν τη σημασία τους, όταν κάποιου το παιχνίδι είναι πρωταθλητισμού. Το αντιλαμβάνεσαι πως σε αυτό το επίπεδο είναι της αλυσίδας Bread Factory. Η οποία για αυτό και σε αυτά που ανεβάζει καθημερινά από τα social media του, μόνο αδιάφορα δεν μας περνάνε. Αλήθεια, το μάτι όποιου ξέρει να κοζάρει, που να πρωτοπέσει; Η συλλογή ψωμιών, η συλλογή ζαχαροπλαστικής, οι ζεστοί καφές, οι κρύοι καφέδες, τα ροφήματα, οι φυσικοί χυμοί, τα smoothies, τα protein shakes, τα κουλούρια, οι μπάρες δημητριακών, τα κριτσίνια, τα γλυκά σιροπιαστά, τα sandwiches, τα brioche, οι σαλάτες, τα γαλακτοκομικά, τα αναψυκτικά, τα energy drinks, τα τσουρέκια, οι σφολιάτες, οι πίτες παραδοσιακές ταψιού, τα αρτοσκευάσματα, τα μαγειρευτά, τα νηστίσιμα μαγειρευτά, τα ορεκτικά, τα κατεψυγμένα προϊόντα. Τα θαυμάζεις από επάνω μέχρι κάτω. Να, και και αυτό, κι εκείνο, και είναι όλα με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Με γνώση, αγάπη και μεράκι!

Υπ’ όψιν ότι το κοινωνικό του πρόσωπο, για ακόμα μια φορά έδειξαν τα Bread Factory. Μα πως ; Κάλυψε τις ανάγκες των εργαστηρίων στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες». Η πληροφορία προήλθε από tsipasblog.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σταμάτησε, όμως, το μάτι, και σε άλλο σημείο. Στις φωτογραφίες του νικητή αυτού του κυριακάτικου givaway. Κάθε Κυριακή γίνεται. Χαρίζονται 1.000 μετρητά και μαζί πολλές απολαυστικές δημιουργίες.

Έχουμε υλικό και το δείχνουμε. Ο νικητής καταχαρούμενος, το δείχνουν τα μάτια του, το χαμόγελο του. Με τους εκ των ιδιοτήτων, Παναγιώτη Δημητρόπουλο και Θάνο Κολοκύθα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.