Η πιο μεγάλη του στιγμή, συγκινημένος ο Μεσούλας

Αρκεί να πεις το όνομα τους, για να δεις πόσο πραγματικά μεγάλοι είναι. Τεράστιοι είναι. Και αυτά που έχουν καταφέρει αυτοί, με τα κυάλια τα βλέπουν σχεδόν όλοι οι άλλοι. Με τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Δημήτρης Μεσούλας, ο προστάτης, ο πολιούχος του Aristotle, στον Πειραιά, 2ας Μεραρχίας 14 είναι. Αυτού του στολιδιού. Τα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χθες. Σε ακόμη μια μαγική live Δευτέρα, με τον Πέτρο Ίμβριο και την Μαριάνα Παπαμακαρίου. Και τρέλα κανονική μας έπιασε. Αλήθεια, τι να πρωτοπείς, για αυτούς τους δύο. Σταματάς να μιλάς, μόνο υποκλίνεσαι με μεγαλοπρέπεια. Να, και το όνομα τους, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, και είναι αλήθεια, επισκέφθηκαν το Aristotle.

Όχι κάποια άλλη στιγμή, αυτή είναι η πιο σοβαρή στιγμή, που έχει καταγραφεί στην μέχρι τώρα πορεία του επιχειρηματία Δημήτρη Μεσούλα.. Λογικό να είναι είναι συγκινημένος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Άννα Βίσση, Δημήτρης Μεσούλας
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δημήτρης Μεσούλας, Νίκος Καρβέλας

Το ίδιο περίπου συγκίνηση, ένιωσε και στην επίσκεψη Πανταζή στο Aristotle.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβαστε ακομα: Ίμβρος – Παπαμακαρίου, Trannos- Βιλανάκης, Βαρδής- Λιανός..Το καλύτερο αφεντικό- Θα μας τρελάνει αυτός ο Μεσούλας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.