Το Box athens ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη του

Αυτό που λένε ”Η νύχτα ποτέ δεν πεθαίνει” μια σημασία έχει, για να ξέρουμε τι λέμε. Ότι η ομάδα νύχτα, ποτέ δεν παραμένει αμετακίνητη, ακλόνητη και απαράλλακτη. Και πως, παρακαλώ, συμβαίνει τούτο το ευχάριστο και περήφανο, σήμερα στις ημέρες του κορονοϊού ; Δεν θα είναι αυτή που ήταν, όπως την ξέραμε, όταν το πρωτάθλημα ξεκινήσει. Κάποιοι θα φύγουν, ενώ κάποιοι άλλοι, αντί να φύγουν, θα κυνηγήσουν να βγάλουν κρυμμένους άσσους, που μπορεί να έχουν στα μανίκια τους. Μιλάμε σοβαρά. Μιλάμε φιλοσοφικά. Να το επαναλάβουμε; Η νύχτα ποτέ δεν πεθαίνει. Επειδή οι αλλαγές θα γίνονται όσο και να μην το θέλει ο πρωθυπουργός Corona virus.

Η επόμενη μέρα. Εκεί θα παιχτεί το έργο. Τι θα πει επόμενη μέρα; Η λέξη, βέβαια, είναι ελληνική. Σύνθετη. Επόμενος και ημέρα. Σε αυτήν, μαθαίνει από αξιόπιστες πηγές το Tsipas Blog, πως το Box, στο Γκάζι, δεν θα βρίσκεται πια στα χέρια του Γιάννη Μωράκη. Και ο ιδιοκτήτης του, Τάκης Γιγουρτάκης, δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.