Με αυτά τα ξύλα, μιλάει ο πολιούχος του ίντερνετ

Το διαδίκτυο, μεγάλη η χάρη του, που εορτάζει κάθε μέρα, τώρα με την πανδημία, έχει εγκαταλείψει την μόδα του κειμένου. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν κρύβεται. Το παγκόσμιο brand internet έχει προστάτη την εικόνα, η οποία είναι υποχρεωμένη, έτσι λέω εγώ, να τα λέει όλα. Και για τι ξύλα να πάρω στο τζάκι μου. Δεν κατάλαβα. Απώλεια χειμωνιάτικα να μην ξέρω τι είδος να επιλέξω και γιατί.

Τι θα πει πολιούχος του ίντερνετ η εικόνα; Κάτι πολύ σπουδαίο και μεγάλο. Σου φανερώνει τη λέξη, που δεν μπορείς να πεις. Ναι, βέβαια. Η εικόνα είναι μεσάζων, ένας μεσολαβητής ανάμεσα στο μαγαζί και τον πελάτη. Κάνει δουλειά η εικόνα, μεταφέρει λέξεις και αγωνίες από την παραγωγή στην κατανάλωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ίδιο περίπου γίνεται και στην μάντρα καυσόξυλων, στην Πατρών Κλάους 94 & Ανδρικοπούλου, που ανήκει στον Χρήστο Πέτρόπουλο. Τα είπαμε προηγουμένως γιατί ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές. Που σημαίνει ότι δεν πιάνεται η ποιότητα της, σε τιμή και προϊόν. Αν δεν το ξέρετε, να τους το πω κι αυτό, αλλά θα αφήσω τη δουλειά στο ..παρκέ να την κάνει η εικόνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.