Το Athens Stage, που δεν υπολόγιζαν, παίζει μπαλάρα, και τα φώτα στον Γρηγόρη Τουφεκλή

Αυτά έχει η νύχτα. Ομάδες με μεγάλη προβολή, να έχουν προβληματική απόδοση, όχι απλά μέτρια και κακή, δεν θα τελειώσουν με πολλές νίκες το πρωτάθλημα. Η αποσύνθεση τους βγάζει μάτια. Ενώ από την άλλη, ομάδες λιγότερο αναγνωρίσιμες, κι όμως, είναι να τις χαίρεσαι, απολαμβάνεις το παιχνίδι τους, καλύτερα έχουν πιάσει το νόημα της εποχής.

Τo βλέπουμε στο Athens Stage, της οδού Λιοσίων στις 3 γέφυρες. Στο νυχτερινό κέντρο του Γρηγόρη Τουφεκλή, που ο Στάθης Ξένος, η Εβίτα Σερέτη και ο TUS μας υποδέχονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, ναργιλές και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, ρολόι χειρός και κείμενο

Ένα Athens Stage που τα προγνωστικά, δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη του, αλλά τώρα, αναθεωρούν την στάση τους. Κι αυτό οφείλεται στην καλή ομάδα που έφτιαξε ο Γρηγόρης Τουφεκλής (στην κάτω φωτό, στα δεξιά). Ο συγκεριμένος δείχνει πως είναι παίκτης με υψηλή αντίληψη και ιδαίτερες δεξιότητες, πολύ μέσα στην σημερινή πραγματικότητα. Μπορείς να το συνδυάζεις και με την συμπάθεια, που του τρέφει ΈΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. Αυτό ήταν. Τολμάς και λες ότι στο επόμενο διάστημα, θα φανεί και άλλο. Το μπόι του θα μεγαλώσει. Όλη στη νυχτερινή Αθήνα θα μιλάνε για αυτόν.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.