Ευτυχώς για τους.. φοβητσιάριδες υπάρχει η Λυδία Βλάχου

Κατά το τελευταίο διάστημα, έχει γράψει αρκετά πράγματα ο «δόκτωρας» Τσίπας Μπλοκ, για τη ταλαντούχα και πεισματάρα Λυδία Βλάχου. Και εννοείται αξίζει. Κατ’ αρχήν, δείχνει πως ποτέ να μη τα παρατάς! Ποτέ να μην το βάζεις κάτω! Σου φωνάζει σήκω! Προχώρα! Το όνειρο σου είναι εκεί και θέλει ασταμάτητο κυνήγι. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να είναι το πρότυπο το δικό μου, το δικό σου, όλων μας. Πρότυπο γνήσιας μαχήτριας και στρατιώτη.. Που όμως είναι συνεσταλμένη και ντροπαλη, ξέρει που βρίσκονται οι κακοτοπιές και δεν σκοπέυει να πέσει επάνω τους.

Πως μεταφράζονται όλα αυτά για την Λυδία Βλάχου, στον πραγματικό στίβο; Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το ταξίδι, το κανούργιο της singe , με τίτλο “Mi Amor”, και παίζει συνέχεια στην playlist μας. Δείχνει σημάδια πως μπορεί να εξελιχθεί σε εξουσία. Να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει πως ο κόπος της δεν πάει στράφι, είναι η εμπιστοσύνη που της δείχνει ο Πάνος Κιάμος. Ο Πάνος Κιάμος ε… Πάρα πολύ καλό αυτό. Συνέχεια και μόνιμα μαζί του την έχει. Και στο Club 22 και στα εξτρά του, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παντού!

Και όλα τα καταφένει μόνη της, ως μάνατζερ σκέφεται, επιχειρηματικά, πως να εκμεταλλευθεί καλύτερα τον καλλιτεχνικό της εαυτό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.