Τελικά, ο μεγάλος κόπος… αξίζει !

Πρώτα πήραν το Romeo Patras στα χέρια τους, ο Γιάννης Πετρόπουλος με τον Χρήστο Ζωγράφο συμπαίκτη. Και πως το βάφτισαν ; Εύκολη ερώτηση, Area Music Hall. Σειρά είχε μετά, το σχήμα, αμέσως έκλεισαν τον Χρήστο Σαντικάι, αυτόν ήθελαν και πίστευαν. Ήρθε και η ώρα της Αποστολίας Ζώη, και της Κιάννα, και του illeoo, με τον Παναγιώτη Τσαφαρά, να είναι το τελευταίο κομμάτι από το τραγουδιστικό παζλ.

Γιάννης Πετρόπουλος, Χρήστος Πετρόπουλος

Τι έκαναν μετά; Αυτό που δεν είχε κάνει καμία άλλη ομάδα, στα χρονικά της νυχτερινής Πάτρας. Μέσα η μπουλντόζα και μαγαζί καινούργιο, όλα από την αρχή, τίποτα να μην είναι όπως παλιά. Δεν το λέω μόνο εγώ, είμαστε όλοι με μάτια, είμαστε όλοι θεατές!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αδιαφορούν αν θα φύγουν από την τέσπη τους, κάποιες πολλές-χιλιάδες-ευρώ. Πλάκα μου κάνετε; Ποιος να θέλει να καταστραφεί και μάλιστα, σε τέτοια εποχή, που έχουν γίνει τόσες απίστευτες, κυκλώπειες αλλαγές. Δεν υπάρχει επιστροφή. Αλλά τι να κάνεις, όταν θες να κερδίσεις με θέαμα ποιοτικό και αναβαθμισμένο, ένας δρόμος υπάρχει, αυτός, ο ανηφορικός. Ξεκάθαρα πράγματα. Αν είχαν τέτοιο σκεπτικό και οι άλλοι, τότε θα είχαμε ευχαριστηθεί νυχτερινή μπάλα. Με χρώμα και γεύση αθηναική. Δεν θα πηγαίναμε στην πρωτεύουσα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και φωτισμός

Το ζήτημα είναι αν ο πατρινός οπαδός στηρίζει, αν αντιλαμβάνεται το πολύ μεγάλο δώρο που του δόθηκε. Και αντιλαμβάνεται και στηρίζει. Γιατί; Πριν μπει η Τρίτη και το Area είναι ήδη sold out. Αλλά είναι και η Κυριακή, πολύ δύσκολη ημέρα στην Πάτρα του 2023. Τι είδαμε σε αυτήν ; Με το πόδι στο γκάζι, ανεβάζει συνεχώς στροφές. Και στο κάδρο μπήκε και η guest εμφάνιση του Φερρη, πρωτοσέλιδο έγινε, έστειλε παντού το ”μήνυμα”. Ε, και με Καλλιμάνη κάτι αντίστοιχο θα γίνει.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που χορεύουν
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που χορεύουν
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που χορεύουν
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.