Το Athens Stage έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και αμέσως αγκαλιάστηκε

Τα πράγμα στην αρχή, όχι στο τέλος, φαίνεται, λένε. Άρα; Αν ισχύει αυτό, είναι ξεκάθαρο στην περίπτωση του Athens Stage. Αυτού του νυχτερινού κέντρου, στις 3 γέφυρες της οδού Λιοσίων. Το φρούριο του Γρηγόρη Τουφεκλή. Δεν γίνεται να μη το ακoύσατε, να μην πήρε τίποτα το αυτί σας, πήρε και μάλιστα πολλά.

Την παρασκευή εμφανίστηκε πάλι στο πρωτάθλημα, με το νέο σχήμα, Στάθη Ξένο και Θοδωρή Βερλή! Αυτούς τους δύο, που ενώθηκαν και κανείς δεν ξέρει πως έγινε. Δεν θα ενωθούν ποτέ, πάντα το άκουγα, μέσα στην νυχτερινή πιάτσα. Μην το ξεχνάμε! Επειδή, λοιπόν, έγινε κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί, και δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε ξανά μετά από χρόνια, ή και καθόλου. Ο κόσμος, αυτός που ξέρει, που βαρέθηκε να τρώει συνεχώς τα ίδια, έδωσε βροντερό παρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, o Στάθης Ξένος και ο Θοδωρής Βερλής, στο stage του Athens Stage (Λιοσίων 325, Αθήνα). Πλαισιωμένοι από : Μάριο Τσιστόπουλο, Μάκη Μπέκο, Μαργαρίτα Χιονίδη, Βάσια Γιάννη, Ανδρέα Τσάκο και Κάτια Ρουβάκη

Κάντε από τώρα την κράτηση σας : 21 0831 3006.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, παίζει ένα μουσικό όργανο και κείμενο που λέει "Athens Stage"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "E Athens Stage"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "Athens Stage"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.