Τις Πέμπτες στο Ακάνθους ο Θοδωρής Φέρρης

Θοδωρής Φέρρης

Με την έναρξη του clubbing στην Αθήνα, το Ακάνθους summer αναμένεται να διοργανώνει κάθε Πέμπτη βράδυ στην παραλία του Αλίμου ένα μοναδικό live event όπως συνηθίζει χρόνια τώρα.

Με την έναρξη του clubbing στην Αθήνα, το Ακάνθους summer αναμένεται να διοργανώνει κάθε Πέμπτη βράδυ στην παραλία του Αλίμου ένα μοναδικό live event όπως συνηθίζει χρόνια τώρα. Το καλοκαίρι του 2020 το Ακάνθους θα φιλοξενεί τον μοναδικό Θοδωρή Φέρρη. Το κορυφαίο nightclub της Αθήνας έρχεται μετά τα lockdown να προσφέρει στιγμές διασκέδασης και να στολίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : “Σε μια μεγάλη κρίση, πέφτει ξαφνικά η στάθμη του νερού και αποκαλύπτεται τι μαγιό φοράει ο καθένας…»

Ο Θοδωρής Φέρρης είναι ένας πολύ γνωστός καλλιτέχνης που έρχεται μετά απο μια άκρως επιτυχημένη σεζόν σε Romeo club & Nalu καθώς οι εντυπώσεις που άφησε και η αναγνώριση που έλαβε τα τελευταία χρόνια είναι αξιοζήλευτη.

Έχοντας κυκλοφορήσει αρκετές επιτυχίες έχει τραβήξει τα βλέμματα. Μιλάνε όλοι για τα live του καθώς είναι καλλιτέχνης με τρομερή ενέργεια πάνω στη σκηνή και ανατπύσει εξαιρετικά μια σύνδεση με το κοινό που διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει. Το Akanthus club είναι πολύ γνωστό summer club χρόνια τώρα και όλοι στοχεύουν κάθε καλοκαίρι να το επισκευθούν.

Ξεκινώντας το καλοκαίρι μετά τα μέτρα απαγόρευσης σαν ένα lounge club και έχοντας την all day λειτουργία του με την παραλία που διαθέτει θα μονοπωλήσει και τα βράδια μας στην Αθήνα. Σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης των live εμφανίσεων του Θοδωρή Φέρρη στο Ακάνθους summer club.

πηγή : alter-info.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.