Από τις 14 Οκτωβρίου γράφαμε πως άκυρο το Πάολα-Βανδή- Με ποιους συμφώνησε η Δέσποινα;

Από τις 14 Οκτωβρίου γράφαμε πως άκυρο το Πάολα-Βανδή- Με ποιους συμφώνησε η Δέσποινα;

Ο ψαγμένος δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι προβλέπουν. Άλλωστε, όταν θες να κανείς δημοσιογραφία, προφητεύεις για τις μέρες που θα έρθουν. Ειδάλλως είσαι ρεπόρτερ, καταγραφέας, γραφιάς, παρουσιαστής.

Ο ψαγμένος, μάλιστα όταν τον ενδιαφέρει να γνωρίζει τι παίζει στην πιάτσα, διαβάζει περισσότερο τις γυψωμένες υπογραφές, παρά τους πράγματι αντικειμενικούς, ανεξάρτητους δημοσιογράφους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι έγινε και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και του άρθρου που δημοσιεύσαμε στις 14 Οκτωβρίου, σε αυτήν εδώ τη θέση. Πριν καν το ορμιστούν οι απίθανοι της φυλής των σχολιαστών, σημειώναμε, ανάμεσα σε άλλα: «Μιλώντας με πολύ γνωστό δημοσιογράφο, που διαχρονικά έχει «βγάλει» πολλά αποκλειστικά από τις συνεντεύξεις με την Πάολα, ξεκαθάρισε πως «δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ που την θέλουν με Βανδή». (Θυμηθείτε εδώ) .

Και έρχεται ο συνάδελφος Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από το znews.gr, το site του Νίκου Κοκλώνη, να με επιβεβαίωση, με την εξής πληροφορία : Δέσποινα, Νίνο και Γιώργος Παπαδόπουλος, από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη στο Acro.

Διαβάστε αναλυτικά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.