Άκυρο το Πάολα-Βανδή;

Άκυρο το Πάολα-Βανδή;

Σχεδόν όλοι έχουν την εντύπωση πως η Πάολα θα συνεργαστεί φέτος με την Δέσποινα Βανδή. Στο Acro, κατά πάσα πιθανότητα. Αυτή η άποψη ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του “Έναστρον”, Κώστας Ματσίκας, μέχρι στιγμής, δεν έχει μπορέσει να βρει αυτό το “πολύ δυνατό”, για το βάλει δίπλα στην Πάολα. Το προσπάθησε με τον Κιάμο, αλλά δεν του’ κατσε!

Ενδεχομένως, λοιπόν, τώρα που ο χρόνος πιέζει, να πάει στο plan b. Να συμφωνήσει δηλαδή με τον Ηλία Μαρασκούλη και να δούμε τις δύο από τις καλύτερες και πληρέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες για πρώτη φορά μαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δικιά μου πληροφόρηση είναι πάντως διαφορετική. Μιλώντας με πολύ γνωστό δημοσιογράφο, που διαχρονικά έχει “βγάλει” πολλά αποκλειστικά από τις συνεντεύξεις με την Πάολα, ξεκαθάρισε πως “δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ που την θέλουν με Βανδή”.

Στη διάψευση του, αναφερόταν και μία λεπτομέρεια που δεν γίνεται να αγνοήσουμε. Ότι αν, τελικά, δεν ανοίξει το “Αθηνών Αρένα” και ο Ματσκίκας (Έναστρον), υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στον χάρτη της αθηναϊκής νύχτας, για να δουλέψουν “γεμάτα” διήμερα μικρότερα μαγαζιά. Επικαλέσθηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του “North Live Stage”, του “Tokyo” και του “Romeo”.

Όσο για το μαγαζιά που θα ξεχωρίσουν, δεν το κρύβει και λέει ότι το νούμερο ένα μαγαζί θα είναι το “Κέντρο Αθηνών”, μαζί με τον Βέρτη.

Τέλος δε, δεν κρύβει τον προβληματισμό του και διαπιστώνει πως έρχεται …δύσκολος χειμώνας.

Διαβάστε ακόμα : Κρίσιμο ραντεβού κρίνει το Πάολα – Βανδή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.