Αθηνά Πολίτη : Βρήκε τον Ρυθμό της

Αθηνά Πολίτη

Ποτέ δεν περιορίστηκε σε εύκολα τραγούδια. Ίσα ίσα που προκάλεσε τον εαυτό της να δοκιμάσει της αντοχές της, αποδίδοντας πάντα εξαιρετικές ερμηνείες. Δεν μπήκε σε καλούπια και δεν έκανε ποτέ το «χατίρι» στο Life Style του ελλαδικού χώρου μουσικής. Δεν είναι ο κλασσικός τύπος της τραγουδίστριας, ούτε η εντελώς περιθωριακή. Είναι αυτό που λέμε… εναλλακτική!

Έχει φλερτάρει αρκετά μέχρι σήμερα με το γίνει «πρωτοκλασσάτη», αλλά ποτέ δεν κατάφερε να το κάνει. Φέτος όλοι πιστεύουμε πως είναι η χρονιά της. Η ερμηνεία της στο “Εσύ Φταις” είναι αξιοπρόσεκτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Αθηνά Πολίτη σου στέλνει μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία». Το νέο της τραγούδι, που στο Mediainspector.gr βρίσκεται πάνω και από τον Αντώνη Ρέμο, ακούγεται παντού. Για του λόγου το αληθές, ο Ρυθμός 949, ο Νο1 μουσικός ραδιόφωνο της χώρας, που ανήκει στον Όμιλο ANT1 του Θοδωρή Κυριακού, την έβαλε το playlist του (δείτε εδώ)

Να μιλήσουμε σοβαρά. Tsipasblog διαβάζεις. Όλοι οι τραγουδιστές, μικροί και μεγάλοι, μα περισσότεροι οι μικροί, θέλουν να τους παίζει ο “Ρυθμός”. Και θα στο εξηγήσω. Από καταβολής της γης, ο μικρός αναζητάει στήριγμα στον μεγάλο. Νόμος άγραφος της ζωής. Και ο μεγάλος, αν τον βολεύει, αν τον εξυπηρετεί, τότε θα αναλάβει την προστασία και το μεγάλωμα του αδυνάτου. Έτσι πάει, όχι αλλιώς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.