Τίνα Μελά: Αποθεώθηκε σε live εμφάνισή της στη Βουλγαρία (βίντεο)

Έκρηξη κεφιού, προκάλεσε σε live εμφάνισή της στη Βουλγαρία, η Τίνα Μελά, ενώ, η ίδια, γνώρισε, στιγμές αποθέωσης, και μοναδικές εκδηλώσεις θαυμασμού, από τους θαμώνες.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, που τον τελευταίο χρόνο, έχει κάνει αίσθηση με τα τραγούδια της, που «γεννήθηκαν», μέσα από τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία G Music, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, έδωσε το δυναμικό παρών της, στο C’est La Vie, στην Σόφια της γείτονας χώρας, από όπου, έχουν παρελάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, όπως πρόσφατα και η Δέσποινα Βανδή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Τίνα Μελά, έχοντας στο πλευρό της, τον μαέστρο της, Άγγελο Σαρόγλου, και συνοδευόμενη από την μπάντα της, πρωταγωνίστησε στον εορτασμό γενεθλίων, του hot spot διασκέδασης της high society της Βουλγαρίας, παρουσιάζοντας on stage, το πιο ξεσηκωτικό, ελληνικό πρόγραμμα! Κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, οι ελληνικές σημαίες, κυμάτιζαν, τα δολάρια έπεφταν βροχή (βουλγάρικη συνήθεια αντί για λουλούδια), ενώ οι πανάκριβες σαμπάνιες, άνοιγαν η μία μετά την άλλη, με την απαστράπτουσα Τίνα Μελά, να τους ξεσηκώνει όλους πάνω στα τραπέζια.

Το κέφι, χτύπησε «κόκκινο», ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, «Στο Φινάλε», και το «Με καίει ο έρωτάς σου», ενώ την στιγμή που παρουσίασε το νέο της τραγούδι, που ερμηνεύει στα βουλγάρικα, προκλήθηκε ντελίριο!

Αυτή την περίοδο, η ερμηνεύτρια, ολοκληρώνει τα νέα της τραγούδια, με την υπογραφή της G Music, ενώ έχει δρομολογήσει, ένα live tour, σε Ελλάδα, Βουλγαρία και άλλες πόλεις του εξωτερικού.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.