“Μαγειρεύουν” παρέμβαση; Μπορεί πρωτοκλασάτος υπουργός να τρώει και να πίνει σε “τραπέζι με κελεμπίες” μαζί με τον “Νταραβερτζή” της οικογένειας Χούρυ, όταν τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική απάτη ενώπιον δικαστηρίου;

Για τον πόλεμο που έχει πάρει μέγιστες δικαστικές διαστάσεις μεταξύ της οικογένειας Καλογρίτσα και τον Λιβανέζων της κατασκευαστικής εταιρείας CCC έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες. Ο Ένας έχει μηνύσει τον άλλον για μύρια όσα. Θα αποτελούσε σε μια χώρα δημοκρατίας παράδοξο εάν ένας που βρίσκεται σε ανακριτική διαδικασία και στον οποίο έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη, να τρώει υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού όπου είναι υπήκοος ο κατηγορούμενος και στο τραπέζι πρώτη μούρη να είναι και ο νταραβερτζής επί πάντως επιστητού, της οικογένειας του μεγιστάνα κατηγορουμένου δίπλα σε πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στην δική μας δημοκρατία αυτό συμβαίνει. Τα αφεντικά της κατασκευαστικής εταιρείας CCC που ενεπλάκησαν για να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα έχουν μηνυθεί από τον “μπροστινό” τους Χρήστο Καλογρίτσα. Η ουσία της μήνυσης σε πρώτο στάδιο έχει κριθεί και ο Σάμερ Χούρυ όπως και ο Φούαντ Χούρυ έχουν καταστεί κατηγορούμενοι από τον εισαγγελέα σε βαθμός κακουργήματος. Η ανακρίτρια βρίσκεται επί το έργο της ανάκρισης από τον Ιούνιο του 2021. Πάμε τώρα στην… φωτογραφία. Μάθαμε ότι πρωτοκλασάτος υπουργός βρέθηκε σε δείπνο με κελεμπίες σε ανώτατο επίπεδο στην μακρινή χώρα, όπου στο τραπέζι αυτό ήταν και ο “μέσα σε όλα” και “κουμάντο” της οικογένειας Χούρυ, όπως μας ενημέρωσε παριστάμενος στην “κελεμπιανή μασαμπούκα”  2 πράγματα συμβαίνουν. Μπορεί ο υπουργός να μην γνώριζε την ύπαρξη του “νταραβερτζή”  του στο τραπέζι ή όλο το έργο να ήταν στημένο για να τον εκθέσουν! Σε κάθε περίπτωση πάντως χρειάζεται διερεύνηση.

ΥΓ Ψάχνουμε να βρούμε την φωτογραφία. Όποιος την έχει ας μας την στείλει. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.