Ο Πάτσης επιστρέφει ! Φρέσκος, ανανεωμένος, δροσερός

Πριν από πέντε μήνες, 24 Νοεμβρίου ήταν, και όσες Τετάρτες τον άφησε ο κορονοιός, δηλαδή λίγες. Ο Γιώργος Πάτσης, ιδιοκτήτης του club Galea, στην Παραλιακή…Άλλαξε την συνταγή. Και από από τους τράπερ, την Παρασκευή, έδωσε την σκυτάλη στον λαικό Πάνο Καλλίδη και με πολύ δυνατή επικοινωνιακή και δημοσιοσχετίστικη ομάδα, να τον στηρίζει. Μάλιστα, τον είχε επισκεφτεί και ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, αυτό το βουνο..

Ο Πάτσης, αφού το βρήκε, δεν θα το αφήσει, θα δώσει συνέχεια, σε ένα μήνα περίπου. Με τον Δήμο Αναστασιάδηα και την υπόλοιπη δυνατή και ανερχόμενη ομάδα του μάνατζερ Μάριου Παπαδάτου. Κάθε Παρασκευή και Σαββάτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφήνουμε στην άκρη το μουσικό κομμάτι του πράγματος. Και πιάνουμε το κομμάτι το άλλο, που προβλέπει μεγάλη ανακαίνιση και αλλαγή ονόματος. Φρέσκα πράγματα. Έτσι θα πάει το πράμα, με αυτά και όχι τα προηγούμενα συστατικά, ο Πάτσης έχει περισσότερες ελπίδες, πλέον, να ανέβει κατηγορία, να γράψει ιστορία, πετυχημένη πορεία. Μετά τα ζαχαροπλαστεία και τις άλλες επιχειρήσεις, τώρα και στην νύκτα, που την γουστάρει με τα μπούνια.

Διαβάστε επίσης : Γεννημένος φιλόδοξος, ψάχνει το «μπαμ» με τραγουδιστή ο Γιώργος Πάτσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.