Γεννημένος φιλόδοξος, ψάχνει το «μπαμ» με τραγουδιστή ο Γιώργος Πάτσης

Δεν γεννήθηκε στα πούπουλα. Όμως τα κατάφερε. Δεν λέω ότι έγινε πάμπλουτος, λέω ότι άλλαξε σημαντικά την οικονομική μοίρα του. Γιατί είναι άνθρωπος της δράσης, ικανός. Και επειδή είναι και φιλόδοξος, επόμενο να γράψει την προσωπική του ιστορία και σε σχέση με τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Η οποία, μέχρι ώρας, είναι αξιοσημείωτη. Μόλις λίγους μήνες πριν, ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Κοντόπουλο, για την μίσθωση του κτηρίου ακριβώς πάνω από το Posidonio. Το ονόμασε «Galea» και όταν ξεκίνησε τις live Τετάρτες, με τον Πάνο Καλίδη, το σκοτάδι έγινε ημέρα, άκουσε το κλικ, αισθάνθηκε το τσίμπημα εκείνο, για να ζήσει το πρώτο τραπέζι πίστα, τις νέες περιπέτειες. Να βάλει πιο υψηλά τον προσωπικό του πήχη.

Αυτός είναι ο Γιώργος Πάτσης (στη φώτο) που διακρίνεται ως συνομιλητής, από τους πολύ στενούς στην αυλή του χοντρό-πακεταρισμένου, Άγγελου Γιαννακόπουλου. Θέλει να φτιάξει την καριέρα, να μεγαλώσει το μπόι κάποιου τραγουδιστή, νεαρού κυρίως. Για να τον ξεκινήσει από το μηδέν, να συνδεθεί αποκλειστικά με αυτόν, το όνομα του να μην έχει μπερδευτεί με άλλους παράγοντες. Και ξέρει πως αν το κάνει, θα πάρει τον σεβασμό ακόμη πιο πολύ, θα τον εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι σε προτάσεις. Θα αρχίζουν να ρωτάνε, να τον ψάχνουν, νέες πόρτες θα ανοίξουν. Θα καλείται στο τραπέζι των μεγάλων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης :  Γιώργος Πάτσης (ιδιοκτήτης Galea) στo Tsipas Radio: « Βάλε αστυνομικούς στην πόρτα- Μακάρι να βγω ψεύτης, ότι μετά τις 15 Ιανουαρίου, θα πάμε σε ολικό lockdown- Έχω στο μυαλό μου το “μοντέλο Βέρτη”»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.