Αυτό, αγαπητά μου παιδιά, είναι το …πρώην Abbey

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως είναι αληθινό. Όσο αληθινά είναι τα μάτια μου, διότι το είδα ο ίδιος και τρόμαξα με το θέαμα. Ξαφνικά, λες μήπως είμαι σε εμπόλεμη ζώνη, μήπως έγινε βομβιστική επίθεση και το καφέ μπαρ Abbey στα Ψηλαλώνια…τσουπ στάχτη και μπούρμπερη. Μαυρίζει η ψυχή σου. Το αντικρύζεις και σε πλακώνει η μαυρίλα του απ’ άκρη σ’ άκρη. Σου θυμίζει το πέρασμα της αληθινής κόλασης. Που χωρίς αντίσταση το τσάκισε, το ρήμαξε. Καταστράφηκε ολοσχερώς. Καταστροφή ολοκληρωτική. Καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ..

Τι έγινε; Η φωτιά! Τι άλλο; Η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οφείλεται από έκρηξη σε φιάλη υγραερίου, πιθανόν σόμπα και στη συνέχεια, η μία σόμπα μετά την άλλη εκρύγνητο. Όχι δεν είναι λεπτομέρεια να πεις πως ζημιές έγιναν και στο διπλανό κατάστημα το Παναχαϊκόν, στην πλευρά που γειτονιάζει με το Abbey. H Πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει την φωτιά στις 6 τα ξημερώματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Όχι ρε πούστη μου. Γιατί σ’ εμένα; Γιατί τώρα; Και τι θα γίνει από δω και πέρα; » Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης του Ιερώνυμος Γιακουμάτος. Μόνο απόγνωση και καταστροφή. Μάλιστα, κύριε. Σοκαρισμένοι και οι εργαζόμενοι του καταστήματος, που έμαθαν για την καταστροφή και έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.