Η Ανθρωποφαγία στην …διαδικτυακή Ελλάδα 2022

Κανένας δεν το σκέπτεται αυτό. Κανένας δεν το λέει. Κανένας δεν το είπε, απ’ όλους αυτούς που «τρώνε» την σάρκα του άλλου, προκειμένου να τον εκδικηθούνε. Οι κανίβαλοι, Ναι! Που φτιάχνονται με τα ανθρώπινα απομεινάρια, που ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν και να ζουν ανάμεσά μας. Θέλω να το χοντρύνουμε το θέμα, αλλά πιάσαμε ταβάνι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, που να είναι πιο πρόστυχο, πιο δυσάρεστο, πιο γκροτέσκο, πιο αποτρόπαιο, πιο βδελυρό, πιο μισητό, πιο απρεπές, πιο ρυπαρό.

Όλο αυτό το κακοτραβηγμένο σήριαλ και το σενάριο για τολμηρούς θεατές, που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, και έχει κορυφωθεί στα σκοτεινά social media, είναι ο ορισμός της κανονικής ανθρωποφαγίας. Φοβερό. Ανατριχιαστικό. Πέρα για πέρα αληθινό. Και μετά μιλάνε για αγάπη, φιλανθρωπία και αλληλοβοήθεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Σοφία Μουτίδου, το σκέπτεται και το λέει. Σωστή και απολύτως ρεαλιστική, η προσέγγιση από πλευράς της γνωστής ηθοποιού και YouTuber, στο νέο της βίντεο, που ανάρτησε, που έχει τον τίτλο «Ανθρωποφαγία». Στην αρχή, προειδοποίησε το κοινό ότι θα ενοχλήσει πολλά άτομα και, μάλλον, θα «αποχωρήσουν» από το κανάλι της.

Δείτε το ολόκληρο :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.