Γιώργος Πάτσης (ιδιοκτήτης Galea) στo Tsipas Radio: « Βάλε αστυνομικούς στην πόρτα- Μακάρι να βγω ψεύτης, ότι μετά τις 15 Ιανουαρίου, θα πάμε σε ολικό lockdown- Έχω στο μυαλό μου το “μοντέλο Βέρτη”»

«Τα μαγαζιά τα μεγάλα, πόσα είναι στην Αθήνα; Είναι είκοσι. Βάλε από τρεις αστυνομικούς στη πόρτα, μαζί με τους πορτιέρηδες. Εξήντα αστυνομικούς άμα διαθέσεις, μια κλούβα είναι. Αν θες, βέβαια, να το ελέγξεις. Να ελέγξεις τον κόσμο, να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι, να μπουν όπως πρέπει, να είναι καθισμένοι. Την ευθύνη μετά θα την έχει αποκλειστικά η αστυνομία, το κράτος. Μη τα κλείνεις, όμως, είναι κρίμα. », τόνισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου “Galea club” στην παραλιακή.

Για τα βάναυσα και τιμαριωτικά νέα μέτρα σε βάρος της νυχτερινής διασκέδασης, που είναι όλο και πιο κοντά, να έρθουν πριν την Πρωτοχρονιά, αντί για τις 3 Ιανουαρίου, όπως αρχικά είχαν πει, και πάνω σε αυτή την ημερομηνία, έγινε ο σχεδιασμός όλων των μαγαζιών, μίλησε στο Tsipas Radio και την εκπομπή του Ηλία Τσίπα, ο Γιώργος Πάτσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναφορικά με την διάρκεια τους, δήλωσε: «Οι πληροφορίες μου, που μακάρι να βγω ψεύτης, λένε ότι θα πάνε για μέχρι Μάρτη. Δηλαδή από 15 Γενάρη, μέχρι 15 Μάρτη και θα έχουμε ολικό lockdown.. ».

Ερωτηθείς αν το “μοντέλο Βέρτη”, αυτό το 8-12, το έχει στο μυαλό του ο κ. Πάτσης τόνισε “Ναι το έχω, νομίζω πως ταιριάζει με το μαγαζί μας, έστω και μια μέρα“.

Και συμπλήρωσε: “το αυριανό live της Τετάρτης, με τον Πάνο Καλίδη, θα γίνει κανονικά. Και επειδή είναι το τελευταίο, όλοι θέλουν να έρθουν, φίλοι επιχειρηματίες, τραγουδιστές.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Πάτση στον Ηλία Τσίπα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.