Και την Μήδεια τη γεννάει η φύση

Μάνα που σκοτώνει το ίδιο το παιδί της δεν είναι μάνα. Γιατί πάει κόντρα στη φύση. Η μάνα είναι για νε φέρνει τη ζωή σ’ ενα πλάσμα. Και για άλλα έχει λόγο να ζει η μάνα, αλλά το πρώτο είναι να φροντίζει στην ανάπτυξη του σπλάχνου της και το δεύτερο να το προστατεύει από κάθε κίνδυνο. Αν χρειαστεί και θυσιάζοντας τη δική της ζωή.

Ο σκύλος είναι πιο ισχυρός από την γάτα. Και ο πιο μεγαλόσωμος σκύλος θα τα κάνει απάνω του αν πλησιάζει τα νεογέννητα γάτας. Γιατί θα αντιληφθεί τον κίνδυνο. Την πιθανότητα η μάνα γάτα να του βγάλει τα μάτια, αδιαφορώντας αν σκύλος την τελειώσει. Η Εντολή, άλλωστε, της μάνας μιλάει. Η Εντολή που παίρνει από τη φύση όταν γκαστρώνεται. Πάει κόντρα στη φύση η μάνα γάτα, η μάνα σκύλα, η μάνα άνθρωπος, όταν σκοτώνει τη ψυχή που φέρνει στη ζωή. Μιλάμε για μάνα, όχι για πατέρα. Άλλο πράμα ο μπαμπάς. Άνθρωποι είναι και δυο, αλλά έχουν σχέση όση η γυναίκα με τον άνδρα. Άλλο πράμα ο ένας, άλλο η άλλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να, όμως, που η κατηγορία σε βάρος της κυρίας Ρούλας από την Πάτρα (φώτο) δεν είναι μοναδική. Υπάρχουν κι άλλες μάνες που κατηγορήθηκαν, αλλά και δολοφόνησαν το παιδι τους. Κάποιες σκότωσαν μαζί τα δυο παιδιά τους, άλλες τα τρία και τα τέσσερα μαζί. Τα έχει αυτά η Φύση. Γεννάει και αφύσικα πλάσμα. Και αντιφυσικά γεννήματα.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.