Από την χθεσινή συναυλία του Ρέμου στην Πάτρα – Σημεία, που οι πολλοί αδιαφόρησαν, αλλά οι «παίκτες», μόνο σε αυτά έμειναν : Το “θα γυρίσει ο τροχός ” για την Παναχαϊκή, οι αναφορές στην ΛΟΥΞ, που είναι ο μεγάλος του χορηγός – Ενώ προέτρεψε τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα “να κανονίσει να τον φέρει και χειμώνα ”

Ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε χθες βράδυ τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναχαικής και για τρεις ώρες απόλαυσαν μια υπέροχη συναυλία παρέα και με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ο Αντώνης Ρέμος κατά την διάρκεια της βραδιάς έκανε αναφορές και στην Παναχαική λέγοντας “Απόψε είναι να σαν να παίζει η Παναχαική ” βλέποντας τον κόσμο στην σκεπαστή εξέδρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφιέρωσε ένα τραγούδι για την Πατρινή ομάδας λέγοντας “Θα γυρίσει ο τροχός για την Παναχαική και θα επιστρέψει”.

Έκανε αρκετές αναφορές στην ΛΟΥΞ που είναι μεγάλος χορηγός των συναυλιών του τα τελευταία καλοκαίρια, στα Λουξάκια όπως αποκαλούσε τους ανθρώπους της ΛΟΥΞ και εκθείασε τον Πλάτων Μαρλαφέκα που ήταν παρών στο γήπεδο και έκλεισε με προτροπή προς τον πρόεδρο του επιμελητηρίου “Πλάτωνα πρέπει να κανονίσεις να έρθω και χειμώνα στην Πάτρα, εκεί κοντά προς το Καρναβάλι και όχι μόνο καλοκαίρι γιατί αγαπάω την πόλη”.

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει συναισθηματικό δέσιμο με την Πάτρα και το γήπεδο της Παναχαικής αφού πριν τέσσερα χρόνια στην συναυλία του τον είδε να τραγουδάει στην Αγυιά για πρώτη φορά η κόρη του Ελενίτσα και δεν έκρυψε την συγκίνηση του που ήρθε και πάλι να τραγουδήσει στην Πάτρα .

-πηγή sportfmpatras

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.