Πραγματικά δυνατό

Ξεκινάς μια δουλειά. Πολύ καλώς πράττεις. Και σε κάθε βήμα που κάνεις, τι θέλεις ; Να γίνεις καλύτερος, να κολυμπήσεις, να πας πιο βαθιά. Τι άλλο; Και αν σου δοθεί η ευκαιρία, να πας στον ουρανό, στο φεγγάρι. Που αυτό είναι αρκετά δύσκολο, πως να πας στο φεγγάρι όταν είναι τόσα πολλά που σε κρατάνε στη Γη. Και πάλι, κι όμως, υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

Μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Ποιο είναι το θέμα μας; Ακούει ο άλλος πως o Σταμάτης Γονίδης, αυτός ο μεγιστοτεράστιος τραγουδιστής. Δεν θα είναι φέτος σε κάποιο από τα νυχτερινά στέκια, που τόσα χρόνια, τον είχαμε συνηθίζει να παίρνει τα πρωταθλήματα. Που θα είναι ; Στο μαγαζί του δημοσιογράφου Φίλιππου Καμπούρη, θα είναι, το Vegas Live Stage. Που πέρυσι είχε Μελά-Τερλέγκα-Ζαζόπουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σώπα, ρε, φίλε. Και δεν θα είναι μόνο του. Τι εννοείς, και δεν θα είναι μόνος του ; Μαζί με τον Ζαφείρη Μελά, είναι και αυτός τεράστιος. Μα είναι. Και να θες να βρεις επιλογή άλλη καλύτερη, στην κατηγορία του λαικού, σιγά μη βρεις. Άλλη μια θα βρεις, σε αυτό το λεβελ, το Καρράς-Πάολα, που θα είναι στο Fever, στον Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης : Στο ίδιο τραπέζι! Παπαγεωργίου, Αντύπας, Πανταζής και ο Αμερικάνος – Αυτός κι αν είναι τεράστιος, μεγιστοτεράστιος είναι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.