Τα «κοκκινόμαυρα» αναμνηστικά στον Αντώνη Ρέμο!

“Στο περιθώριο της εμφάνισης του κορυφαίου Αντώνη Ρέμου στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, επισκεφτήκαμε τον καλλιτέχνη στο καμαρίνι του και του δώσαμε ένα καπέλο, ένα λάβαρο και ένα t-shirt της ομάδας! Ο Αντώνης εκθείασε την Παναχαϊκή και για αρκετή ώρα μας μίλησε με θαυμασμό για αυτήν μιας και παρακολουθεί ποδόσφαιρο έχοντας υπάρξει και πρόεδρος του Ηρακλή παλιότερα, ενώ ήταν ενημερωμένος αρκετά καλά για τα νέα της Παναχαϊκής κάτι που μας έκανε εντύπωση.

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής χωρίς κόμπλεξ που μας δέχτηκε με χαρά για να τα πούμε!”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Που γράφτηκαν αυτά ; Στο facebook. Από ποιον; Τον Γιώργο Σωτηρόπουλο. Στη φώτο που βρίσκεται ; Αριστερά. Ποιος είναι αυτός ; Το γραφείο τύπου στην Παναχαϊκή. Από την Συμμαχία έως και το σήμερα, αυτός είναι μόνιμα, χωρίς καμία διακοπή.

Διαβάστε επίσης : Από την χθεσινή συναυλία του Ρέμου στην Πάτρα – Σημεία, που οι πολλοί αδιαφόρησαν, αλλά οι «παίκτες», μόνο σε αυτά έμειναν : Το “θα γυρίσει ο τροχός ” για την Παναχαϊκή, οι αναφορές στην ΛΟΥΞ, που είναι ο μεγάλος του χορηγός – Ενώ προέτρεψε τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα “να κανονίσει να τον φέρει και χειμώνα ”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.