Τι μαθαίνουμε μόνο αν .. χωρίσουν τα τσανάκια τους κάποιοι

Τι μαθαίνουμε μόνο αν .. τσακωθούν κάποιοι

Εσύ δεν ξέρεις τίποτα. Άντε να γνώριζες μόνο ότι ύστερα από έξι ολόκληρους μήνες απόλυτης επιτυχίας, Tokyo Theater Athens και Ηλίας Βρεττός, ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, με ένα μαγευτικό φινάλε στις 17 Μαρτίου. Καλλιτέχνης και κέντρο παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα τη σεζόν αυτή που αγαπήθηκε πολύ. Συνεπώς, το να ανανεωθεί η συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά, πλέον είναι πολύ πιθανό.

Λέγαμε ότι εσύ δεν μπορείς να ξέρεις το παρασκήνιο των σχέσεων, ούτε και ποτέ θα το μάθεις σχετικά με την παραμονή του γνωστού τραγουδιστή στην επιχείρηση Βουτυράκου. Χρειάστηκε να βρεθώ στην Αθήνα , στο γήπεδο του επιχειρηματία, για να μάθω, για να ακούσω κάποια πράγματα. Τι, δηλαδή ?.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αλήθεια είναι μόνο μια : Χώρισαν τα τσανάκια τους Βουτυράκος και Βρεττός και, μάλιστα, έγινε από την πλευρά του πρώτου. Η είδηση δεν έπαιξε δημόσια με τίτλους και ρεπορτάζ, αλλά παρέμεινε μακριά από τη σέντρα. Χωρίς να ακουστούν σχόλια αποβλακωτικά.

Διαβάστε επίσης : Στην άκρη όλοι, έρχεται ο ΑΓΙΑΞ της νύχτας!

Κατ’ αρχήν. Ποια τσανάκια χώρισαν οι δύο, επιχειρηματίας και τραγουδιστής, όταν δεν υπήρχε τίποτα που τους ένωνε; Αν βάλουμε στο λογαριασμό το…Tokyo, τότε η κουβέντα γίνεται για κλωτσές. Το ότι και οι δύο τους συνυπήρχαν για αρκετές βδομάδες κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, ακόμα ότι ο ένας πλήρωσε τον άλλον, είχαν σχέση δηλαδή εργοδότη-υπάλληλου, δεν σημαίνει τίποτα. Κι όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τί-πο-τα. Η φιλοσοφία μετράει.

Διαβάστε επίσης : «Δικαίωση» Βουτυράκου…Ζει μέρες Caramela!

Ανάλυσε το. Ο Βουτυράκος τα πήρε στο κρανίο επειδή ο Βρεττός, κατά την άποψη του, χρησιμοποίησε την επιχείρηση του, το μαγαζί του, που έχτισε με τα ίδια του τα χέρια, για προσωπική λεζάντα. Όμως, ο Βουτυράκος δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Θέλει τον συνεργαζόμενο καλλιτέχνη ένα με τον κόσμο. Να επικοινωνήσει μαζί του, να είναι πάντα με το χαμόγελο, χωρίς τουπέ και δηθενιές. Επειδή, λοιπόν, κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί, αποφάσισε να μην περπατήσουν άλλο μαζί. 

Τελικά.. Το ‘πιασες;

Διαβάστε επίσης : Δεν μας δουλεύουν, βλέπουμε καλά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.