«Μας πούλησε ο στοιχημαατατζής»

«Μας πούλησε ο στοιχημαατατζής»

“Κάθομαι και σκέφτομαι. Σημειωτέον, χωρίς να γνωρίζω το Δρόσο. Ήρθε στη Παναχαϊκή, έχει βάλει σ’ ένα δίμηνο μια τρακοσάρα και για «ευχαριστώ» του έβριζαν τη πεθαμένη μάνα του μετά το ατυχές 1-3 με τα Χανιά! Τι σόι φάρα είμαστε εμείς οι Πατρινοί; Χθες πριν αρχίσει το παιχνίδι ήταν διάχυτη μια νευρικότητα και μουρμούρα στη κερκίδα. Αλλόκοτη συμπεριφορά… Μια ομάδα… τρυπιέται ψυχοσυναισθηματικά και με τη μουρμούρα, όταν δηλαδή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι νοσηρή…

Χάσαμε και το «δηλητήριο» έρρεε άφθονο σε αρρωστημένα μυαλά: «Μας πούλησε ο στοιχημαατατζής». Ποιος; Αυτός που έχει βάλει την τρακοσάρα κι εμείς οι άλλοι με την… τσιμπίμπο και την… όρεξη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποδείξεις για το στημένο; Καμία! Ή μάλλον μία: «Αφού παλιότερα ήταν μπλεγμένος σε στοιχηματικές αμαρτίες, κάτι τέτοιο θα έχει συμβεί και τώρα…».

Βολικός ο συνειρμός για τους υβριστές. Πάσχει, όμως, γιατί είναι αναπόδεικτος. Αλλοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι των ύβρεων.

Δεν ξέρω τον Δρόσο ξαναλέω, όσο όμως κι αν τον βρίζουν, δεν καλύπτονται τα απανωτά «εγκλήματα» της τελευταίας διετίας. Η εσωτερική υπονόμευση της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», ο περυσινός χαμένος Γενάρης, τότε που ο Κατσουράνης δεν «σκότωσε» τον μισοπεθαμένο ΟΦΗ και η συνολική δόμηση της Παναχαϊκής, με αμυντικογενή νοοτροπία Σάντος, που δεν επιτρέπει ν’ ανατρέπεις αποτελέσματα και το «ταβάνι» είναι να καταλήγεις τριτο-τέταρτος στη βαθμολογία.

Χαίρετε! (Κι αφήστε ήσυχο τον Δρόσο, γιατί αν φύγει κι αυτός η «κατάρα» τούτης της ομάδας θα διαιωνισθεί στον αιώνα τον άπαντα)”

Από το κείμενο του Γιώργου Αναστασόπουλου στo facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.