Από άλλον πλανήτη είναι σήμερα ο Αργυρός! Βέβαια, όχι τυχαία, όχι από μόνο του, δούλεψε σκληρά και έξυπνα- Η μεταγραφή στον Κώστα Μπερτάκη το 2015, που άλλαξε στην ιστορία του.. Το διαστημικό καλοκαίρι, και ο χειμώνας μαζί με τον Ρουβά, που θα σπάσει ταμεία, ρεκόρ θα σπάσει

Ας με χαρακτηρίσουν ότι δεν είμαι αντικειμενικός, ότι ασκώ την ψυχολογία της χειραγώγησης και ό,τι άλλο κουφό της εποχής μας. Θα το πω. Αισθάνομαι ότι δεν είναι ένας από εμάς, καθόλου συνηθισμένος. Και για να είμαι συγκεκριμένος, νοιώθω ότι είναι υπεράνθρωπος, ολότελα με υπερφυσικές δυνάμεις, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Και πιθανόν να είναι. Τα απίστευτα κάνει. Τα ψεύτικα, αληθινά. Τα παραμύθια, πραγματικότητα. Τα αδύνατα, δυνατά. Για όσους ξέρουν, παρακολουθούν τις εξελίξεις, το νταραβέρι της νύχτας, το πιθανότερο να μην βρουν αντίρρηση, καμία. Αμέσως θα συμφωνήσουν με το tsipasblog.gr, ακόμα και να έχουν άλλες προτιμήσεις. Αναρωτιέται και η ίδιος, άλλωστε. “Τι άλλο να κάνω; Σπαθιά να καταπιώ;…” Τι να κρυφτεί; Για ποιο λόγο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή είναι η αλήθεια. Για κάποιον που πήγε σχολείο και γνωρίζει τα βασικά, μόνο έκπληξη δεν είναι να πηγαίνει σαν σίφουνας, ο Αργυρός, Ναi είναι σίφουνας. Μιλάμε για επαγγελματική νύχτα, που πλέον είναι ο βασιλιάς της. Τα έχει πάρει όλα, σε τίτλους και φράγκα, σίγουρα και στις γκόμενες που κάνει κέφι. Και τον θαυμάζουν όλοι. Σήμερα, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Είναι η νούμερα ένα προσωπικότητα τραγουδιστική ο Κωνσταντίνος Αργυρός, από την Λευκάδα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι να πάρει να πάρει μεταγραφή στον Κώστα Μπερτάκη, το 2015 έγινε, δεν είχε καμία σχέση με τον σημερινό. Τον είχαν σαν το παιδάκι, το όμορφο, που δεν λέει και πολλά, που μιμείται τον Ρέμο. Δούλεψε, όμως, όχι απλά, αλλά σκληρά, πολλές ώρες και με πλάνο συγκεκριμένο, και την δουλειά, την πήγε στο ταβάνι.

Το καλοκαίρι τελειώνει, και μαζί τελειώνει και η καλοκαιρινή του περιοδεία, που άφησε εποχή. Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια. Γήπεδα και στάδια, ασφυκτικά γεμάτα, στις εποχές του Μιχάλη Χατζηγιάννη μας γύρισε. Και θα το θυμάται σ’ όλη του τη ζωή. Αυτός χθες στην Πάτρα, έδειξε γιατί είναι μεγαλοτραγουδιστής, αυτός των πρωταθλημάτων της Α’ εθνικής, τους έχει για πλάκα τους άλλους..και ετοιμάζεται για ονειρικό χειμώνα, πάλι με Μπερτάκη, πάλι στο Teatro. Πέρυσι με Φουρείρα, φέτος με Ρουβά. Και ο οπαδός που παίρνει πρέφα από νύχτα, είναι σίγουρος πως θα σπάσει ταμεία, ρεκόρ θα σπάσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.