Επίδειξη δύναμης από τον παγκόσμιο Δημήτρη Φιντιρίκο- Με αέρα χολιγουντιανού σταρ, τώρα είναι χέρι-χέρι με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης..Μέσα στη Νέα Υόρκη

Στη ζωή, είναι και οι φορές εκείνες και δεν είναι λίγες. Που αυτά που για σένα είναι αυτονόητα. Ποια δηλαδή ; Πως πράγματι έχεις αναπτύξει ταχύτητα που τρομάζει, πως είσαι μέσα σε όλες τις μεγάλες φάσεις. Πως έχεις βαριά φανέλα. Πως έχεις χαώδης διαφορά από τους αντιπάλους σου. Όμως δεν είναι αυτονόητα για τις «Μαρίες τις Μαγδαληνές» και τους «Άπιστους Θωμάδες». Οπότε, χρειάζεται και κάτι άλλο. Να δείξεις και με ποιους άλλους μεγάλους, τους ακόμη πιο μεγάλους, από την πολύ παραπάνω κατηγορία, έχεις φίλους και μαθαίνεις.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο μεγάλος παίκτης, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και –όπως ανέδειξε το tsipasblog.gr– είχε συνάντηση προσωπική και εγκάρδια με τον Πάτερ Άλεξ Καρλούτσος. Γνωστός στις ΗΠΑ απλά ως father Alex. Ένας άνθρωπος που όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για μία εμβληματική προσωπικότητα της Ορθοδοξίας στις ΗΠΑ και έναν ιδιαίτερα δυναμικό άνθρωπο. Προσωπικός φίλος του Τζο Μπάιντεν, ο πάτερ Άλεξ έχει λάβει το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, σε ειδική τελετή στο Λευκό Οίκο, από τον Αμερικανό πρόεδρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μα, είναι και η άλλη συνάντηση, η οποία θα κάνει ακόμη πιο αίσθηση, διότι είναι με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, τον Eric Adams. Διότι είναι χέρι-χέρι. Το στιγμιότυπο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Φιντιρίκου στο instagram, και πολύ γρήγορα, από τα πρώτα πρώτα κιόλας λεπτά, έβγαλε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Μιλάμε για αυτούς που μπορεί να τον ζηλεύουν και να μην το δείχνουν. Σου λένε, που πάμε να τα βάλουμε μαζί μου, το σωστό είναι να μην τα βάλουμε μαζί του. Παίζει άλλη μπάλα ο τύπος. Ενώ θαυμασμός και χειροκροτήματα από τους άλλους, τους φυσιολογικούς, του μη κομπλεξικούς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.