Θόρυβο κάνει, θόρυβο πιο πολύ θα κυνηγήσει από αύριο

Ναι, οι τραγουδιστές, οι περισσότεροι, είναι συνήθως πυροτέχνημα, ανάβουν για λίγο και μετά χάνουν την λάμψη τους, γιατί βάζουν “φρένο” στην ταχύτητα τους. Αράζουν.

Ο Χρήστος Ζώτος, όμως, όχι. Μπορεί στις γκράντε επιτυχές της εποχής, να μπήκε σφήνα και πολύ δυνατά με το “Όλα Καλά”, (πάνω από 235 χιλιάδες προβολές σε λιγότερο από βδομάδα), αλλά δεν φέρνει το πλοίο στο λιμάνι. Έχει φανερή και σοβαρή διάθεση να “ανάψει” και άλλο, να πάει προς τα πάνω, να τα παίξει όλα για όλα, να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα, να γίνει φαινόμενο. Και σίγουρα θα το επιχειρήσει με το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, που βάζουν την υπογραφή πολλοί σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί… Θα έχει τίτλο “Για Σένα” και κυκλοφορεί αύριο, 14 Ιουλίου, από την Panik Records.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην προσπάθεια του Ζώτου, να τα σαρώσει όλα, εκτός του μάνατζερ του Ανδρέα Τσαμπούκου, του στέκεται και ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου. Αθόρυβα και ταπεινά μεν, σημαντικά, χειροπιαστά και με πράξεις δε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.