Θοδωρής Τραϊφόρος : Η ιστορία του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία ξετυλίγεται στο «Tsipas Radio»

Ξεκίνησε ως εργαζόμενος στην εστίαση. Έχει περάσει από το ιστορικό Σαλόν ντε Μπρικολάζ. Το πιο πριβέ μαγαζί της Αθήνας. Όπως και άλλα μαγαζιά, που άφησαν ιστορία. Λοιπόν, και το 2015, ξεκίνησε την ενασχόληση σαν επιχειρηματίας, φτιάχνοντας το Ρεμεζέ. Το απόλυτο μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω.

Διαβλέποντας ότι ο Πειραιάς, θα θυμίσει τις παλιές καλές εποχές, που ήταν το κέντρο της διασκέδασης, επένδυσε στην Μαρίνα Ζέας. Η οποία αναβαθμίστηκε, θυμίζει την Μαρίνα Φλοίσβου και συγκεντρώνει τα καλύτερα υπερλούξ σκάφη, που ελλιμενίζονται στον Πειραιά. Και στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκαν νέοι χώροι ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Η Μαρίνα Ζέας ξανάγινε must και ο Θοδωρής Τραιφόρος, με την ομάδα του, επένδυσαν στο μεξικάνικο Pancho το 2018.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέρυσι απέκτησαν ένα ακόμη μαγαζί, στην Μαρίνα, το SloppyJoe, που είναι αμερικανικής προέλευσης (όπως και η Μαρίνα, που έχει πλέον περάσει σε χέρια Αμερικάνων επενδυτών). Και έχει τα κορυφαία μπέργκερ.

Ο Πειραιάς, όμως, με τη δημαρχία και του Γιάννη Μώραλη, έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου. Και το δρόμο της Μαρίνας Ζέας, ακολουθεί και το θρυλικό Μικρολίμανο. Φυσικά και η πολύ ενθαρρυντική εξέλιξη αυτή, πιάνεται από τις ανοιχτές πάντα κεραίες του Θοδωρή Τραιφόρου και τον Νοέμβρη, έφταιξε, το Panchito. Μια ακόμη μεξικάνικη πρόταση φαγητού.

Ο ίδιος σαν γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, πιστευτεί θα συνεχιστεί η ανάπτυξη, παρά τις δυσκολίες, και θα το καταστήσουν πόλο έλξης για όλους. Τον καλό κόσμο, τους τουρίστες υψηλού βιοτικού επιπέδου, αλλά και τους Έλληνες επώνυμους. Κάτι το οποίο βλέπουμε και εμείς, με την κάθοδο πολλών γνωστών επιχειρηματιών στην εν λόγω περιοχή.

Ο Θοδωρής Τραϊφόρος εξιστορεί την ιστορία του, μιλώντας αποκλειστικά στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.