Να προσκυνήσει, να ανάψει το κεράκι στον Άγιο Αργυρό

Πάει ο άλλος στον Αργυρό. Γιατί; Πάει στον Αργυρό, συνέχεια και συνέχεια, κάθε Παρασκευή και Σαββάτο, δύο φορές την εβδομάδα, που εμφανίζεται στο Teatro Athens. Στο συγκεκριμένο ναό των ονείρων. ΓΙΑΤΙ;

Επειδή είναι εξαρτημένος. Τι εννοεί ο μάστορας; Αυτό που διάβασες. Τόσο απλό. Να πάρει τη δόση του και να φτιαχτεί. Να φτιαχτεί με τον Αργυρό, όπως άλλος ντοπαρισμένος επισκέπτεται την μπαρμπουτιέρα ή το ιπποδρόμιο ή το καζίνο ή την εκκλησία. Να ανάψει το κεράκι του, να προσκυνήσει την αγία της θρησκευτικής του αδυναμίας. Αυτό εννοώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αργυρός είναι σε απίστευτη φόρμα, είναι διαστημικός, από άλλον πλανήτη και γαλαξία είναι. Αυτή την εποχή, έχει μια υπεροχή σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο μέτοχο της εταιρείας τραγουδιστής στην Ελλάδα. Το οποίον σημαίνει πως ΔΕΝ παίζει, για να το αγνοήσει ο νυχτερινός τζογαδόρος. Ο εθισμένος, ο εξαρτημένος. Αυτός που εκτιμάει το παιχνίδι με τα λουλούδια, ποντάρει να τον ”δουν”. Και πάει πάσο, αν θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, στην περίπτωση που το στοίχημα του κάνει γκελ. Όταν έχει τη δύναμη να πει ”Σήμερα θα το διαλύω”.

Αυτό έκανε ο τζογαδόρος του Αργυρού, χθες το βράδυ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.