Τόνοι μελανιού θα …χυθούν, χέρια θα …πιαστούν, ούτε ευρώ δεν θα μείνει

Backastage από την φωτογράφιση της νέας νυχτερινής συνεργασίας της Βιβιαν Λέση και αξίζει να χυθούν τόνοι μελάνι περί αυτού. Ποια είναι η νέα νυχτερινή συνεργασία της πατρινής τραγουδίστριας, για να κάνουμε ταμείο; Δεν θα το πούμε απλά, γιατί είναι η μεγαλύτερη στην μέχρι τώρα πορεία της, είναι στο Πύργο, είναι στο πρώην Axion, είναι με τους επιχειρηματίες Γιώργο Ευθυμιόπουλο (Mr Jojo)-Θανάση Σιχαμάκη. Είναι μουσικά με τους συμπολίτες της Νίκο Μανιάτη, Αλέξανδρο Ρήγα και τον μαέστρο Δημήτρη Μπεγλερίδη. Είναι επίσης με την Ρενέ Αγέρη και την sexy rock star performer Κάτια Ρουβάκη. Είναι στο opeining το επόμενο Σάββατο 26/2

Ε, λοιπόν, αν έχει κάποιος είναι συλλέκτης και ψάχνεται με τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες, την αποθηκεύει. Έχει μεγάλη αξία, αυτής της Βίβιαν Λέση, από τα παρασκήνια, από την φωτογράφιση για την αφίσα. Κινδυνεύει να βάλει μπουρλότο στον ίδιο του τον εαυτό, αν την νεκρώσει, αν την θάψει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεχώς και ασταμάτητα ζορίζεται. Ο πόνος στο χέρι δεν μπορεί να κρυφτεί. Συνέχεια, την βλέπει κάθε στιγμή. Τι λέω; Η Λέση θα τους πάρει όλο το χαρτί στο Πύργο, ούτε για ένα κουλούρι δεν θα τους αφήσει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.