Χίλια να είναι στα Μπράβο στον Λάσκο

Έγινε ένα πολυσυζητημένο, απαράδεκτο και απάνθρωπο συμβάν. Το γερμανικό σούπερ μάρκετ της Lidl, έκανε μήνυση σε 70χρονη γυναίκα, με δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα, η οποία στην απελπισία της, έκλεψε τρόφιμα αξίας 30 ευρώ. Και τι είδαμε; Λέω ”είδαμε” γιατί είμαι σίγουρος πως όλοι το είδαμε και θα συμφωνήσετε στα βασικά. Να, που έφθασα κιόλας στο ψητό.. Ήταν κίνηση ανθρωπιάς. Μπράβο και να είναι χίλια στον αριθμό. Για αυτόν, που ανακοίνωσε από τα social media, την προμήθεια κρεάτων για πάντα προς την ηλικιωμένη κυρία. Και είναι ο Γιάννης Λάσκος, που έχει τη Plus Meat SA.

“Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ plus meat sa ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ Κ ΤΟΝ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΠ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΩΣ Κ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΙΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΑΡΕΚΛΙΤΑ Κ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΑΛΛΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΜΑΣ Κ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΦΘΗΝΕΙ…ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΚΡΕΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ….”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.