Θέλουν πόλεμο; Ο Κουτρόπουλος είναι μέσα!

Πήρες χαμπάρι; Έτοιμος για όλα, για μάχη κανονική, μοιάζει σήμερα ο γνωστός επιχειρηματίας, Φώτης Κουτρόπουλος. Αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την “Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο”. Μιλάει συγκεκριμένα, όχι διαστημικά, γαλαξιακά. Του άπειρου το τίποτα.

Εδώ δώστε προσοχή! Ανέβηκε από την σελίδα του στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 60.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ. ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΜΠΑΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΝΕΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ για τον ΕΡΥΜΑΝΘΟ Διαμαντής Κανελλόπουλος ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.