Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερος, τους έχει ήδη πελάτες, με τον πάγο, που τους προμηθεύει! Η νύχτα της Θεσσαλονίκης στηρίζει πολλά στον Σίμο Κουπελόγλου- H σοβαρή επιλογή του Βελόπουλου

‘Όχι πνευματικός άνθρωπος. Όχι φιλόσοφος, φιλόλογος, διανοούμενος, στοχαστής. Ούτε και ανθρωπος των γραμμάτων, ποιητής, λογοτέχνης, συγγραφέας. Καλλιτέχνης, ηθοποιός, ζωγράφος, μουσικός.

Ε, τότε τι είναι, τι πραγματεύεται; Εδώ είμαστε. Αυτοδημιούργητος, που σημαίνει πως ότι έχε καταφέρει, έχει έρθει με αγώνα μεγάλο, καθημερινό και με ξενύχτια πολλά. Όταν ονειρεύεσαι να γίνεις μεγάλος, απαγορεύεται να κοιμάσαι τα βράδια. Που ασχολείται με τα προβλήματα του άλλου, και που αποτελεί κομμάτι της όλης της κοινωνίας. Μαζί την ημέρα, μαζί και την νύχτα, μαζί όλο το 24ωρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξεκάθαρα πράγματα. Για να δυναμώσει το κόμμα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, το όποιο κόμματα. Τέτοιους πολίτες θέλουμε. Να οργανωθούν, να βγουν μπροστά, να γίνουν οι εκπρόσωποι μας, η φωνή μας, τα μάτια μας, μέσα στο σπίτι των πολιτικών.

Σίμος Κουπελόγλου, στο όνομα! Γράφω τούτες τις αράδες με αφορμή ότι ο συγκεκριμένος, Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της παγοποιίας, που στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε ενεργό μέλος των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας. Που το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. “Κατεβαίνει” με το κόμμα του Κυριάκου Βελοπουλου (Ελληνική Λύση) στη Α Θεσσαλονίκης.

Και γιατί κατεβαίνει ; Όχι να βοηθήσει στην τσέπη του, όταν είναι ήδη και στην πράξη πολύ δυνατή, μα να δώσει λύσεις σε θέματα που τα ξέρει, όπως αυτών των μαγαζιών, την εστίαση και την νύχτα. Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερος, τους έχει ήδη πελάτες, με τον πάγο, που τους προμηθεύει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.