Πέρασαν τα δύσκολα, έγινε 55, γιόρτασε με φίλες του κουκλάρες ο Έλληνας lord of the «κλικς»

Έχει βγάλει πολλά χιλιόμετρα ο Νίκος Δρούκας. Την περισσότερη περιουσία έχει στο φωτογραφίζω επωνύμους, αυτούς του θεάματος και της λάμψης. Τους φωτογραφίζω, στα μπουζούκια, στα θέατρα, στις καφετέριες, στα ρεσοραντ, παντού, όπου τους πετύχω, όπου με καλέσουν. Και τα στιγμιότυπα, θα παίξουν σε όλα τα πρωτοσέλιδα.

Ο οποίος Δρούκας, δεν πέρασε και λίγα τον τελευταίο χρόνο. Έχασε την μητέρα του πρώτα, τον πήρε πολύ από κάτω. Μετά, το ατύχημα στο πόδι και οι αφόρητοι πόνοι στο νοσοκομείο και μόνο οι λίγοι ευεργετημένοι, του στάθηκαν, με πράξεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάλι καλά, σήμερα τα πράγματα έστρωσαν κάπως και ο Έλληνας lord of the «κλικς», γιόρτασε τα 50α γενέθλια του. Με φίλες του υπρ-κουκλάρες. Έγγραψε από τον τοίχο του facebook :

“Ναι εγινα 55 ! Και για αλλη μια φορα δεν εκανα καποιο μεγαλο παρτυ αλλα το γιορτασα παρεα με 3 φιλες μου 3 υπεροχα υπερ σεξυ λαμπερα περιζητητα θυληκα και πετυχημενες influencer Μαριάννα Μπαφίτη – μια κατηγορια μονη της που την πρωτογνωρισα καλοκαιρι 2016 στη θεσσαλονικη – Catherine Kikilia – εξαιρετικη personal trainer γυμναστρια μοντελο υψηλων προδιαγραφων – Ραφαηλία Φερμάνη με το μαγικα ομορφο προσωπο και ξεχωριστο στυλ της και σχεδιαστρια κοσμηματων Eyejewels Fermani Ευχαριστω τον απολυτο γαστρονομικο προορισμο της γλυφαδας Goya Gastrobar για το εξαισιο δειπνο την αψογη φιλοξενια και ειδικοτερα την πενταμορφη πλεον μανουλα Konstantina Spyropoulou και τον συζυγο της κορυφαιο επιχειρηματια βασιλη σταθοκωστοπουλο. Η τουρτα για 9η συνεχη χρονια η αγαπημενη μου bitter με σοκολατα υγειας ρουμι απο τα Fresh Patisserie Οι φωτο της βραδιας ειναι απο τον Nikos Zotos

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.