(Ν2) Εξελίξεις στην νυχτερινή Θεσσαλονίκη! Είναι πολλά τα “ανοιχτά μέτωπα”, είναι πολλές οι παρασκηνιακές κουβέντες, και το Tsipas Blog έχει όλο το ρεπορτάζ

Τα πράγματα δεν είναι στάσιμα, καθόλου στάσιμα στο πρωτάθλημα για την νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν γνωρίζει σε καλύτερο βαθμό, από το γνωστό και διεισδυτικό tsipasblog.gr. Ήταν να μην κάνουμε την αρχή, αφού την κάναμε (διαβάστε εδώ), σίγουρα και αναμενόμενα, περιμένατε όλοι τις εξελίξεις, τα επόμενα επεισόδιά. Είναι εδώ, βγήκαν μόλις από το μοντάζ, η αγωνία είναι πολύ μεγάλη, θα σπάσουν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Μια διευκρίνηση, είναι αρκετά σημαντική, στις περισσότερες πληροφορίες, που θα σας μεταφέρουμε σήμερα, δεν είναι κάτι στο σίγουρο, στο έχει κλείσει. Μ’  άλλα λόγια, στη παρούσα φάση, είναι ακόμη στο συζητάμε. Όπως και να ‘χει, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, στις περισσότερες φορές.

Ποια είναι τα τελευταία νυχτερινά συνέρια για τις ομάδες της συμπρωτεύουσας;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Σοβαρή επιτυχία σημειώνει το Barbarella, και για αυτό θα το δούμε και σε μορφή καλοκαιρινή. Στη Χαλκιδική, στο πρώην Coral. Πάντα με την ίδια προεδρική ομάδα, Βιολίδης, Μούτσος, Βαρδάλος, και με την συνταγή φέρνουμε τραγουδιστές φίρμες. Σίγουρα, θα φιλοξενήσει τον Φέρρη, πολύ λογικά την Βίσση και γιατί όχι και υπό κάποιες προϋποθέσεις και τον Αντώνη Ρέμο.

-Οι του Kasper, ομάδα δυνατή και με την φιλοσοφία του σήμερα, ήξερα ότι έψαχναν χώρο καλοκαιρινό. Κάτι ακούστηκε, για να είναι το Lido, δίπλα από το Orama. Αλλά όχι…Πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα τους. Γιατί πάνε να ανεβάσουν την μετοχή του μαγαζιού. Άλλο κοιτάνε. Άλλο έργο πιο μεγάλο ετοιμάζουν, γιατί το ετοιμάζουν.

– Ο Μπούλης που τα έσπασε οριστικά και για πάντα με τον Βέρτη στο Orama. Μαγαζί, από το οποίο είχε ξεκινήσει ως τραγουδιστής, πριν 20 χρόνια. Και τα 8 τελευταία χρονιά, είχε γίνει το αφεντικό του. Βρήκε νέο συμπαίκτη. Αυτός θα είναι ο Βασίλης Γκόγκος. Αν και φυσιολογικό. Όλοι μέρα μαζί είναι, o Μπούλης, που την ημέρα είναι κατασκευαστής, είναι αυτός που είχε επισκευάσει την εικόνα της Πύλης Αξιού. Που σημαίνει πως ήδη συνεργάζονται.

-Σε συνέχεια του παραπάνω. Το έχουμε ήδη πει. Ο Βέρτης εκατό τοις εκατό θα πάει για νέο νυχτερινό στέκι, με τις τελευταίες πληροφορίες, να μιλούν για τα δυτικά.

-Πύλη Αξιού. Εδώ είμαστε. Ε, αφού είμαστε εδώ. Θέμα χρόνου να μπει η τελική υπογραφή του Κώστα Μπερτάκη. Πράγματι, η ιστορία του έχει δείξει πως όπου βάζει την υπογραφή του, είναι για πολύ καιρό. Είναι μαγική, είναι για μεγάλα παιχνίδια!

– Κεφάλαιο Μάρκελος Μουρατίδης. Όταν είπαμε πως όλοι τον ψάχνουν, δεν το είπαμε τυχαία. Πολλοί οι ιστορικοί χώροι, που κληρονόμησε από τον μάγκα πατέρα του Πέτρο Μουρατίδη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Οπότε, το λογικό είναι να μιλάει με πολλούς. Για παράδειγμα. Με Τσακουμάκο, έχει ανοιχτό τον διάολο της επικοινωνίας. Και με τον Γκόγκο, για να του δώσει το Μάτζικ, ή το πρώην Ρόδον, το ίδιο είναι, 800άρι, από τα ωραιότερα μαγαζιά, αλλά έχει μεγάλο ενοίκιο. Είναι απέναντι από το Icon, που τελευταίος το είχε ο Στέλιος Γαλείδης, που γκρεμίστηκε, που έγινε γραφεία. Όπως το πιο πρόσφατο FIX, το ιστορικό FIX, μετά από 28 χρόνια.

-Συνεχίζω με Μάρκελλο. Συνεχίζω με τον καλοκαιρινό Μαρκίζ, στην Χαλκιδική. Θυμίζω πως πέρυσι είχε ενώσει δυνάμεις με τον μάγο Μπερτάκη.

-Αφήνουμε τον ιδιοκτήτη πολλών ακινήτων Μάρκελλο Μουρατίδη και πλησιάζουμε τον Γιάννη Βουτυράκο, ο οποίος είναι το αφεντικό στο Tokyo Thater Athens. Ο οποίος το έκανε πάλι το νυχτερινό θαύμα, πάλι μαζί τον Μιχάλη Τουρατζίδη, ονομάζεται Ιουλία Καλλιμάνη. Και πώς να μην ψάξουν για χώρο, στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος τη θέλει.

–Για Πολιτεία, όπως τα ξέρατε, δεν μπορεί να ανοίξει, δεν μπορεί να τα βρει με τον συνέταιρο του ο Γκόγκος.

Διαβάστε επίσης : Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερος, τους έχει ήδη πελάτες, με τον πάγο, που τους προμηθεύει! Η νύχτα της Θεσσαλονίκης στηρίζει πολλά στον Σίμο Κουπελόγλου- H σοβαρή επιλογή του Βελόπουλου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.