Τελικά, τι θα γίνει με τα μαγαζιά στην παραλιακή ;

Το καλοκαιράκι πλησιάζει. Επιτέλους, καταργούνται (σχεδόν) όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού. Την λήξη τους, σφύριξε η κυβέρνηση. Και η διάθεση για πλάνα μεγάλα και από πολλούς, φούντωσε πάλι. Όμως, σε ότι αφορά τον προγραμματισμό των επιχειρηματιών εστίασης και νύχτας, της παραλιακής, αυτός είναι στο περίμενε. Στον αέρα, στο να δούμε τι θα δούμε, τι θα μας πουν. Οι μπουλντόζες μπήκαν για τις έξυπνες και θεαματικές ανακαίνισης και επέκτασης…Και έμειναν εκεί, δεν έφτασαν τα πράγματα να ολοκληρωθούν.

Υπ’ όψιν ότι ο Δήμαρχος Αλίμου, ο κύριος Ανδρέας Κονδύλης (φώτο), το έχει ξεκαθαρίσει. Ναι, το έχει ξεκαθαρίσει. Στο πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά. Που σημαίνει πως ο καθένας με βάση το τι λέει η άδεια του και μόνο. Σιωπή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τι, δηλαδή; Τα καφέ τα εστιατόρια και beach bar, θα επιχειρήσουν ξανά όπως την προηγούμενη, να απλωθούν και το βράδυ, το βραδάκι, με τα … ξέφρενα πάρτι; Φιλοξενώντας dj και τραγουδιστές; Αυτό δεν θέλει! Σίγουρα τον πιέζουν και διάφοροι ισχυροί, που μένουν στην αθηναϊκή Ριβιέρα. Και τους ενοχλεί το κάργα νταπα ντουπα. Καθόλου άλλο αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμβουλή σημαντική, βέβαια. Για κάποιους επιχειρηματίες, να το ξεχάσουν, να το διαγράψουν από το μυαλό τους. Ποιο ; Για να ασπαστούν την τέχνη να δώσουν το… βαλιτσάκι. “Τα χειρότερα θα έρθουν τότε” λένε οι ειδικοί, μιλώντας στο Τσίπας Μπλοκ και προσθέτουν: “Δεν είναι τέτοιος παίκτης. Με τίποτα! Τι είναι αυτά; Δεν τα γνωρίζει αυτά. Δεν υπάρχουν αυτά. Στην τελική, δεν του λείπουν τα λεφτά, τα έχει ήδη και είναι πολλά. Από την οικογένεια του, που καταγράφει ισχυρή επιχειρηματική πορεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό”.

Τελικά, τι θα γίνει με τα μαγαζιά, γεννάται το ερώτημα. Θα δουλέψουν καλά και μετά τις 12, άντε τις 2; Ναι, όχι; Δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, έχει μείνει λίγο έως πολύ στάσιμο. Παρόλα αυτά, υπάρχει η αισιοδοξία, ότι ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, θα καταλάβει και αυτούς. Θα μπει στη θέση τους, να νιώσει τι βασανιστήρια τράβηξαν δυο και παραπάνω βάλε χρόνια, με τον covid. Και θα δώσει το πράσινο στο τέλος. Δεν είναι κολλημένος.. Αρκεί ο άνθρωποι των μαγαζιών, να μην πάνε να μιλήσουν μαζί του, με υφάκι και τσαμπουκάδες. Το ξανατονίζω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.