Βγαίνει από το συρτάρι το «Butterfly Club»

Τάκης Γιγουρτάκης - Νίκος Βέρτης - Γιώργος Γιγουρτάκης

Η πανδημία έφυγε (;) κι επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Στα βασικά πραγματάκια, κι αυτό είναι καλό, πολύ καλό. Τι όμως πάει να πει αυτό; Ανοίγει και πάλι η «όρεξη», βγάζουμε από το συρτάρι πλάνα και σχέδια, που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε. Να μη ξεχνιόμαστε. Τι άλλο να σημαίνει; Πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι όνειρο θέλει και τολμήσει. Αυτό θα πει επιστρέφουμε στα παλιά.

Το άλλο, γι’ αυτό, που θα συζητήσουμε. Αναβίωσε και πάλι η σκέψη για δημιουργία club, ακριβώς πίσω από το νυχτερινό κέντρο «YTON». Αναμενόμενο. Και ο χώρος υπάρχει και ο Γιώργος Γιγουρτάκης, γιος του εμβληματικού Τάκη, που είναι συνέταιρος με τον Βέρτη, το έχει βρει το… κόλπο. Με τα πάρτι «Butterfly 88».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι δικής του έμπνευσης, και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δείγματα, σημειώνει επιτυχία μεγάλη. Εισέβαλε με φόρα στην ελληνική house αγορά και έφερε τα πάνω κάτω. Πήρε σημαντικό κομμάτι της. Και λογικό πλέον, το πράμα να φτάσει να φιλοξενηθεί σε δικό του χώρο, σε δικό του κέντρο.

Το άλλο, που μου είπαν. Θα πηγαίνεις κατευθείαν από τον Βέρτη, δεν θα βγαίνεις έξω. Πάνω σουίτες με σουίτες.

Διαβάστε επίσης : Τελικά, τι θα γίνει με τα μαγαζιά στην παραλιακή ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.