Τα βλέπαμε μόνο από φωτογραφίες, μιας άλλης εποχής…Χθες και στην πραγματικότητα – Ουρές κόσμου, Super cars, στο opening νυχτερινού κλαμπ – Και δεν αφορά την Αθήνα, και δείχνει ότι δεν έχει πεθάνει τελείως η νύχτα – Φωτορεπορτάζ Τσίπας Μπλοκ

Χθες το βράδυ στα Τρίκαλα, στην οδό Καλαμπάκας, στην πρώτη εμφάνιση του νυχτερινού κλαμπ με το όνομα “Story”. Τα όσα εξελίχθηκαν, μπήκαν στο στόχαστρο των αναλυτών. Τους γέμισαν με απέραντη αισιοδοξία. Επόμενο ήταν διότι έσκισε.

Τεράστια ουρά από κόσμο, μέχρι εκεί που δεν φτάνει το μάτι σου. Μετά το άλλο. Super cars παρκαρισμένα έξω και τρίβεις τα μάτια σου, σε κάνει να μην μπορείς να τα κλείσεις. Ποιος να τα πιστέψει, ήταν πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό. Όταν η σημερινή νύχτα, έχει πεθάνει. Πουθενά δεν τα βλέπεις, ούτε καν στην Αθήνα, στα λεγόμενα και υποτιθέμενα μεγάλα μαγαζιά. Τα έχουμε δει ναι, αλλά στο παρελθόν και τα είχαμε ξεχάσει. Μόνο από τις φωτογραφίες τα θυμόμασταν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το “Story” σου ξύπνησε τις μνήμες αυτές, και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, γιατί τόσες πολλές οικογένειες δουλεύουν σε αυτό, τρώνε ψωμί από αυτό.’

Ας κάνουμε κάτι άλλο. Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν στον κόσμο. Να δώσουν και την είδηση ερχομού του Γιώργου Σαμπάνη (13 Ιουλίου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για πολλές άλλες φωτογραφίες, κάντε κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.