Αύριο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Λέμε για τους χαρισματικούς ανθρώπους.. Ειδικά για τους χαρισματικούς ανθρώπους. Κάποιοι δεν τρομάζουν από τις πολλές φουρτούνες του σήμερα. Και ευχάριστα, αποκαλυπτικά, θαυμαστικά, είναι τα έργα τους. Μέσα τους υπάρχει το ”κάτι άλλο” και το αντιλαμβάνεσαι.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Νότης Αθανασίου.. Σε στέλνω με πύραυλο να συναντήσεις τη νέο του εγχείρημα. 26 συνεχή χρόνια, στο χώρο της νύχτας και της εστίασης γενικότερα, στα Τρίκαλα..Αλλά σαν αυτό, κανένα άλλο, κανένα προηγούμενο. Από εσωτερική πληροφόρηση, που έχει το tsipasblog.gr, θα είναι το πιο θαυμαστό. Στόματα θα μείνουν ανοιχτά. Ο λόγος για το “The Story Under the Stars”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόκειται για έναν νέο, σύγχρονο χώρο διασκέδασης, μόλις 4χλ από την πόλη. Ένας χώρο εφάμιλλο των μητροπόλεων της διασκέδασης. Καλαίσθητο και σίκ, με boho, minimal & comfortable στοιχεία, που σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Τρικαλινό Interior Designer Στέλιο Ζήκα.

Πέρα απ’ αυτό. Διάβασα πως αύριο Σάββατο 25.06, ανοίγει τις πόρτες του.. Και όταν λέμε πόρτες, κυριολεκτούμε για το πληθυντικό. Διαφορετική είσοδο για τον prive χώρο και άλλα δεδομένα που θα ξεφύγουν από τα δεδομένα της πόλης. VIP χώρος, Cocktail & Champaign bar σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο Moet Chandon. Line array ηχοσύστημα, led οθόνες και kinetic lights. Χορευτές, πυροφάγοι, Dj’s και live concerts. Το Story uts (under the stars) δεν είναι απλά ένα χώρος, είναι εμπειρία! 

Στις αράδες αυτές, πρέπει να συμπληρώσομε για τον Νότη Αθανασίου. Συνεχίζει με την φερεγγυότητα που τον διακρίνει, όλα τα χρόνια της πορείας του..Και πατάει γερά στα πόδια του, με σταθερά και αργά βήματα, με στήριγμα τους συνεταίρους -συνεργάτες του.. Δημιουργώντας πάλι θέσεις εργασίας. Αισίως, πλέον, ξεπερνάει τα 250 άτομα προσωπικό, σε όλα τα καταστήματα (10 συνολικά) και χώρια εξωτερικούς συνεργάτες και προμηθευτές.

Ποια 10 μαγαζιά του ομίλου Νότη Αθανασίου & Συνεργατών ; Bonjur cafe. Tankoo coctail bar. Pero. Tranzistor. Wish club. Stage Mainstream Live. Box Music Theater. Taratsa Sky Bar.

Αφού πάει έτσι, να γράψω το τέλος. Λοιπόν. Ας τους ευχηθούμε καλές δουλειές και υγεία.

Δείτε εικόνες από το νέο club:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.