Σαν αυτόν τον τύπο δεν υπάρχουν πολλοί

Ένας από τους άγραφους νόμους της ζωής. Της παλιάς, της τωρινής και της μελλοντικής. Είναι πως ο καθένας κοιτάζει τη patry του. Για παραπέρα, ούτε λόγος. Το λέω σεμνά.

Όλοι τον αποζητούμε, αλλά ξεχνάμε ότι έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα να τον βρεις. Ποιον ; Τον τύπο, που κοιτάζει πιο πέρα από την πάρτυ του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν. Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, με μεγάλη καρδιά, που θα μείνουν την ιστορία. Όμως, οι εξαιρέσεις, οι λίγες, πάντα θα υπάρχουν. Σας τον παρουσιάζω, και μην τον βάλεις στο σωρό. Σε μια σειρά. Είναι μόνος του μια άλλη κατηγορία. Ξεχωριστή.

Ο κύριος στη φωτογραφία είναι. Το όνομα Δημήτρης Φιντιρίκος, κι εδώ δεν χρειάζεται το παραπέρα. Δεν υπάρχει μέρα που να μην διαβάσουμε πως ο εν λόγω σούπερ φιρμάτος επιχειρηματίας, να μην προσφέρει την βοήθεια του. Με τρόπο που εκείνος επιλέγει και ξέρει καλύτερα. Και είναι βοήθεια πραγματική, ουσιαστική. Όχι ένα κοκαλάκι δίνω, τίποτα δεν δίνω. Πήρες χαμπάρι; Πήρα λες.

Με ανάρτηση στα λεγόμενα social media..Μάθαμε πως βραβεύτηκε για την συνεχή προσφορά του, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στην χθεσινή «Βραδιά του Ευχαριστώ», την οποία διοργάνωσε το Make-a-wish Greece (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Περισσότερες ιστορίες, θα τις δεις εδώ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.